Als een lead wordt omgezet in een ander type object, verandert het objectnummer en kunnen verwante objecten verweesd raken in het systeem. Met conversie-instellingen voor leads kunt u de relatie behouden tussen overeenkomsten en objecten die zijn omgezet van lead in account, contact of opportunity.

Conversie van leads mogelijk maken:

1. Ga naar Setup > Platformtools > Aangepaste code > Aangepaste instellingen
    • De pagina Aangepaste instellingen wordt geladen
  2. Klik op het label Adobe Sign-conversie-instellingen voor leads
    • De pagina Adobe Sign-conversie-instellingen voor leads wordt geladen
custom_settings_-settings

3. Klik op de knop Beheren

LEad Conv Setting

4. Klik op Nieuw

LEad Conv Setting2

5. Selecteer de conversieopties die u wilt handhaven en klik vervolgens op Opslaan

LEad Conv Settings3
  • Overeenkomst voor behoud account—Selecteer deze optie om de overeenkomsten van een lead te bewaren wanneer deze wordt geconverteerd in een account.
  • Overeenkomst voor behoud contactpersoon—Selecteer deze optie om de overeenkomsten van een lead te bewaren wanneer deze wordt geconverteerd in een contact.
  • Overeenkomst voor behoud opportunity—Selecteer deze optie om de overeenkomsten van een lead te bewaren wanneer deze wordt geconverteerd in een opportunity.