Ondersteunde webbrowsers

De Adobe Stock-website wordt ondersteund door verschillende webbrowsers zoals Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari.

Aanvullende informatie

De Adobe Stock-website ondersteunt Internet Explorer versies 11 en hoger. Als u een niet-ondersteunde browser of een niet-ondersteunde versie van een browser gebruikt, vraagt de Adobe Stock-website u een ondersteunde browser te gebruiken.