Tips voor het oplossen van problemen en help

Veelvoorkomende problemen

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe LeanPrint eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Hoe kan ik beginnen met het gebruik van LeanPrint?

In Adobe LeanPrint gebruiken kunt u lezen hoe u webpagina's en documenten afdrukt uit veel toepassingen.

Er wordt geen printer vermeld. Kan ik handmatig een printer toevoegen?

Momenteel wordt het handmatig toevoegen van printers niet door LeanPrint ondersteund. Printers worden tijdens de installatie toegevoegd.Neem contact met ons op voor hulp als een geïnstalleerde printer niet zichtbaar is. Raadpleeg de Veelgestelde vragen over het dashboard voor antwoorden op andere vragen over de installatie.

Waar kan ik meer informatie vinden over het oplossen van problemen?

Zie de veelgestelde vragen over de LeanPrint-client en de veelgestelde vragen over het LeanPrint-dashboard voor antwoorden op veelgestelde vragen en het oplossen van problemen.

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik LeanPrint downloaden en installeren?

Zie Uw account bij Adobe LeanPrint-dashboard instellen voor informatie over het installeren en configureren van LeanPrint. Dit document bevat twee koppelingen. Als u contact hebt opgenomen met leanprint@adobe.com en een bestelling hebt geplaatst, kunt u de volledige versie installeren. Als dit niet het geval is, kunt u een proefversie voor 30 dagen installeren. Zie Adobe LeanPrint installeren voor hulp bij het installeren van de LeanPrint-client.

Waarom krijg ik een fout bij het updaten?

Er zijn diverse mogelijke redenen waarom u een updatefout ziet. Zie Foutcodes bij Adobe LeanPrint-updater voor een beschrijving van de foutcodes en mogelijke oplossingen.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Als u een volledige versie van LeanPrint Enterprise Edition wilt bestellen, neemt u contact met ons op via leanprint@adobe.com.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Verwante apps & services