Hoog CPU-gebruik

Sommige gebruikers ervaren mogelijk een hoog CPU-gebruik na het starten van Adobe-producten. Controleer het volgende als u denkt dat u dit probleem ondervindt.

Mac OS: Start Activiteitenweergave, ga naar het tabblad CPU en controleer of het CEPHtmlEngine Helper-proces een hoog CPU-gebruik veroorzaakt.

Windows: Start Taakbeheer, ga naar het tabblad Processen en controleer of het CEPHtmlEngine Helper-proces een hoog CPU-gebruik veroorzaakt.

Is dit het geval, probeer dan de volgende oplossingen:

Opmerking:

Als u dit probleem in Dreamweaver CC 2015 ondervindt, installeert u de nieuwste update om het probleem op te lossen.

Oplossing 1: controleer de map met logboekbestanden

Dit probleem kan zich voordoen wanneer Adobe-producten geen toegang hebben tot of niet kunnen schrijven naar een map met logboekbestanden. Controleer de onderstaande map om te zorgen dat deze bestaat en dat uw huidige gebruikersaccount schrijfmachtigingen heeft om de inhoud van de map te wijzigen.

1. Windows:

• Roep %USERPROFILE%\AppData\Local\Adobe\Creative Cloud Libraries\Logs op via het zoekveld in het menu Start of via de opdracht Uitvoeren
    • Bevestig dat de map bestaat en dat u er schrijfmachtigingen voor hebt.
  2. Mac OS:

• Roep ~/Library/Logs/Creative Cloud/Creative Cloud Libraries op via de opdracht Ga naar map.
    • Bevestig dat de map bestaat en dat u er schrijfmachtigingen voor hebt.

Oplossing 2: wijzig de volgende mapinhoud

1. Sluit eventuele geopende Adobe-producten zoals Photoshop, Illustrator, Dreamweaver of InDesign.

2. Verplaats de inhoud van de onderstaande map naar een andere locatie als back-up (bijvoorbeeld een map op uw bureaublad). Zie het onderstaande pad voor de maplocatie van elk product.

Opmerking:

U moet het uitvoerbare bestand van het product rechtstreeks selecteren en Ctrl-klik uitvoeren om de opdracht Toon pakketinhoud te gebruiken en de onderstaande productmappen op te roepen.

Mac:

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows:

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular

Opmerking:

Als u de Option-toets ingedrukt houdt terwijl u sleept, kunt u een kopie van de mapinhoud maken.

3. Verwijder de inhoud van de oorspronkelijke map nadat u een kopie hebt gemaakt.

4. Download DL224.zip en pak de inhoud uit naar de onderstaande map (dezelfde inhoud waarvan u in de vorige stap een back-up hebt gemaakt en die u hebt verwijderd).

Opmerking:

U moet het uitvoerbare bestand van het product rechtstreeks selecteren en Ctrl-klik uitvoeren om de opdracht Toon pakketinhoud te gebruiken en de onderstaande productmappen op te roepen.

Voor Mac:

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Voor Windows:

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular

Opmerking:

Het Adobe-engineeringteam is op de hoogte van het probleem, en is van plan om het in een toekomstige update te verhelpen.

Downloaden