Acrobat Document Cloud skrifttypepakker for Macintosh

Alle produkter i Acrobat Document Cloud-produktfamilien er del av et spor: Kontinuerlig eller Klassisk. Fordi det er ulike skrifttypepakker for hvert spor, er det viktig å vite hvilket spor produktet ditt er del av før du laster ned og installerer.

De fleste sluttbrukere som har installert sitt eget produkt har Kontinuerlig sporprodukt. Slik kontrollerer du sporet og laster ned riktig fontpakke:

1. Velg Adobe Reader > Om.

2. Se på spornavn og/eller versjonsnummer. Åttende og niende sifre indikerer sporet:

• 20: Kontinuerlig spor. Eksempel, 2017.009.20044
    • 30: Klassisk (evig) spor.Eksempel, 2015.006.30123
    • Klassisk 2017: Acrobat 2017 (klassisk spor). Eksempel, 2017.008.30051
Merk at "Evig" har fått det nye navnet "Klassisk", så dermed vises "Klassisk" etter den første oppdateringen.