Hvorfor et varsel om Flash Player?

Du må ha Flash Player for å vise Flash-innhold i PDF-filer, PDF-porteføljer og andre funksjoner. Adobe Reader og Acrobat inneholder ikke lenger Flash Player, og funksjoner som krever Flash bruker nå den lokale versjonen av Flash som finnes på maskinen. Denne nye strategien lar brukere og administratorer håndtere Flash Player-oppdateringer uavhengig av Acrobat-produktoppdateringer.

Flash Player installeringer for sluttbrukere

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Flash Player - for Windows | for Mac.

2. Klikk på Installer nå. Flash Player-installasjonsprogrammet lastes ned til datamaskinen.

3. Åpne eller dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

Flash Player-installeringer for IT

IT-administratorer for virksomheter må laste ned et installasjonsprogram som er egnet for distribusjon i organisasjonen, ved å starte her: Distribuere Flash Player.

Systemkrav for Flash Player