Applikasjoner som bruker Camera Raw 8.4 viser ikke metadata eller tillater ikke redigering

Når du har oppdatert til Camera Raw 8.4, så kan du ikke redigere bilder i Camera Raw eller vise bildemetadata i Adobe-applikasjoner i Mac OS som bruker Camera Raw.

Løsning: Installer programtillegget Camera Raw 8.4 manuelt

1. Avslutt Adobe-applikasjoner som bruker programtillegget Camera Raw.

2. Last ned følgende fil:

Last ned

3. Finn den nedlastede filen, og dobbeltklikk på den for å pakke den ut. Den resulterende filen er Camera Raw.plugin.

4. Gå til Macintosh HD-mappen.

5. Åpne mappen File Formats.

1. For CS6-applikasjoner: Åpne mappen Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats.

2. For Creative Cloud-applikasjoner: Åpne mappen Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats.

VIKTIG: Gå til Library-rotmappen på harddisken, og ikke til bibliotekmappen i brukerkatalogen.

6. Kopier filen Camera Raw.plugin (fra trinn 3) til File Formats-mappen.

Hvis du trenger tilgang til Camera Raw for CS6- og CC-applikasjoner, installerer du programtillegget Camera Raw i File Formats-mappene for CS6 og CC.

VIKTIG: Den nye filen vil overskrive filen som allerede finnes i mappen. Det er viktig at det kun finnes én Camera Raw.plugin-fil i denne mappen.

7. Åpne applikasjonen med programtillegget Camera Raw.