Adobe Camera Raw og DNG Converter 8.4 eller nyere fungerer ikke på eldre OS-versjoner

Camera Raw 8.4 og DNG Converter 8.4 og nyere støtter ikke lenger Mac OS 10.6, Windows XP og Windows Vista. Hvis du bruker DNG Converter 8.4 på disse systemene, vil installasjonsprogrammet indikere at Windows 7 eller Mac OS 10.7 er påkrevd.

Merk: Kameraer som har blitt utgitt, eller skal utgis, etter Camera Raw og DNG Converter 8.3, er ikke støttet i Mac OS 10.6, Windows XP eller Windows Vista.

Berørte Adobe-applikasjoner

Den følgende programlisten er kompatibel med Mac OS 10.6, Windows XP og Vista. De er også kompatible med Adobe Camera Raw 8.4 og nyere når de er installert på nyere operativsystemer. Hvis du kjører automatiske oppdateringer på et eldre OS med disse produktene, kan du installere en ikke-kompatibel versjon av programtillegget Camera Raw.

• After Effects CS6
  • Bridge CS 6
  • Elements Organizer 12
  • Photoshop Elements Editor 12
  • Photoshop Elements 12
  • Photoshop CS6
  • Adobe Premiere Elements 12

Fjerne programtillegget 8.4 eller nyere, og installere Camera Raw 8.3 på nytt.

Hvis du har installert Camera Raw 8.4 eller nyere, fjerner du plugin-modulen for Camera Raw , og følger instruksjonene under for å installere Camera Raw 8.3 på nytt. Hvis du har installert DNG Converter 8.4 eller nyere, kan du installere DNG Converter 8.3 på nytt over den nyere versjonen.

Laste ned og pakke ut den riktige 8.3-filen

1. Høyreklikk (Windows) eller Ctrl-klikk (Mac OS) på den riktige filen nedenfor.
  2. Velg å laste ned filen.
  3. Når filen er nedlastet, finner du den i Nedlastinger-mappen, eller der du valgte å lagre den.

Gå tilbake til 8.3 i Mac OS

Last ned

1. Avslutt Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 og andre oppførte applikasjoner fra Adobe.
  2. Finn den nedlastede filen, og dobbeltklikk på den for å pakke den ut. Den resulterende filen er Camera Raw.plugin.
  3. Gå til Macintosh HD-mappen.
  4. Åpne mappen
    1. Elements 12: Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/Elements 12/File Formats
    2. CS6-programmer: Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats
    • VIKTIG: Gå til System Library-mappen, og ikke til bibliotekmappen i brukerkatalogen.
  5. Flytt filen Camera Raw.plugin i File Formats-mappen til papirkurven eller til skrivebordet.
  6. Kopier Camera Raw.plugin (fra trinn 2) til File Formats-mappen.
    • VIKTIG: Du må ikke kopiere den nye Camera Raw-plugin-modulen til File Formats-mappen før den forrige versjonen er fjernet. Camera Raw fungerer ikke riktig med mer enn én plugin-modul i mappen.
  7. Start Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 eller andre oppførte applikasjoner fra Adobe.

Gå tilbake til 8.3 i 32-biters Windows XP og Windows Vista

Last ned

1. Lukk Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 og andre oppførte applikasjoner.
  2. Finn den nedlastede filen, og dobbeltklikk på den for å pakke den ut. Den resulterende filen er Camera Raw.8bi.
  3. Åpne Min datamaskin, og dobbeltklikk på Lokal disk (C:).
  4. Gå til mappen
    1. Elements 12: Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-programmer: Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats
  5. Flytt filen Camera Raw.8bi i File Formats-mappen til papirkurven eller til skrivebordet.
  6. Kopier Camera Raw-plugin-modulen, Camera Raw.8bi, fra nedlastingsplasseringen i trinn 2, til File Formats-mappen.
    • VIKTIG: Du må ikke kopiere den nye Camera Raw-plugin-modulen til File Formats-mappen før den forrige versjonen er fjernet. Camera Raw fungerer ikke riktig med mer enn én plugin-modul i mappen.
  7. Start Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 eller en av de oppførte applikasjonene.

Gå tilbake til 8.3 i 64-biters Windows XP og Windows Vista

Last ned

1. Lukk Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 og andre oppførte applikasjoner.
  2. Finn den nedlastede filen, og dobbeltklikk på den for å pakke den ut. Den resulterende filen er Camera Raw.8bi.
  3. Åpne Min datamaskin, og dobbeltklikk på Lokal disk (C:).
  4. Gå til mappen:
    1. Elements 12: Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-programmer: Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats
  5. Flytt filen Camera Raw.8bi i File Formats-mappen til papirkurven eller til skrivebordet.
  6. Kopier Camera Raw-plugin-modulen, Camera Raw.8bi, fra nedlastingsplasseringen i trinn 2, til File Formats-mappen.
    • VIKTIG: Du må ikke kopiere den nye Camera Raw-plugin-modulen til File Formats-mappen før den forrige versjonen er fjernet. Camera Raw fungerer ikke riktig med mer enn én plugin-modul i mappen.
  7. Start Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 eller en av de oppførte applikasjonene.

Laste ned 8.3-versjonen av DNG Converter

Last ned DNG Converter 8.3:

Du trenger ikke å fjerne 8.4-versjonen av DNG Converter før du installerer 8.3-versjonen. 8.3-versjonen overskriver 8.4-versjonen.