Hva er verdien av Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise gir organisasjoner den kritiske innholdshastigheten de trenger for å opprette, hente, administrere og levere flott innhold for målgrupper overalt.

Hva følger med Adobe Creative Cloud for enterprise?

Kreative applikasjoner

omfatter skrivebordsapplikasjoner som Adobe Photoshop CC og Illustrator CC, pluss tilhørende mobilapper og viktige nettskytjenester som gjør at du kan både opprette og fullføre prosjekter overalt.

CreativeSync

er en signaturteknologi i kjernen av Creative Cloud, som gir deg enkel tilgang til filer, skrifter, bilder, videoer, innstillinger og andre ressurser på datamaskiner, Internett og mobilapper. Samarbeid i grupper, del stilguider, mapper og kreative ressurser. Med Creative Cloud blir arbeidsflyten for arbeidsgrupper opptil 10 ganger raskere.

Creative Cloud-tjenester

gir tilgang til millioner av arkivbilder, grafikkfiler, maler, 3D-modeller og videoer av høy kvalitet, direkte fra Creative Cloud-applikasjoner med Adobe Stock, samt flere tusen kvalitetsskrifter for bruk i webdesign og på datamaskiner med skrifttjenesten Adobe Typekit.

Bedriftssikkerhet

for IP-adressene dine, og alt kreativt innhold er kryptert både under overføring og når det er inaktivt, noe som sikrer at dataene dine alltid er beskyttet. Distribuer programvare og tjenester via Adobe Admin Console, og dra nytte av User Management SDK for å synkronisere med eksisterende katalogsystemer, slik at brukerendringer automatiseres og organisasjonen har full kontroll over Adobe-lisensrettighetene.

Kan organisasjonen min fortsatt kjøpe Creative Suite 6 (CS6) gjennom et program for volumlisensiering?

Nei, Creative Suite 6 er ikke lenger tilgjengelig under noen volumlisensieringsprogrammer. Creative Cloud er nå Adobes eneste kilde for all Creative-lisensiering. Store organisasjoner kan kjøpe Creative Cloud for enterprise som en del av en Enterprise Term License Agreement (ETLA).

Organisasjoner som ikke er kvalifisert for en ETLA, eller som ønsker mer fleksible lisensieringsvilkår, kan kjøpe Creative Cloud for enterprise gjennom lisensieringsprogrammet Value Incentive Plan (VIP). Volumrabatter er tilgjengelige.

Kan Creative Cloud-applikasjoner kjøre i nettleseren via strømming eller virtualisering?

Nei. Creative Cloud-applikasjoner strømmes ikke og virtualiseres ikke i nettskyen. Skrivebordsprogrammene lastes ned fra Creative Cloud og installeres og kjøres lokalt på brukerens datamaskin.

Må brukere i organisasjoner være koblet til Internett hele tiden for å kunne bruke Creative Cloud?

Nei, brukere trenger ikke å være koblet til Internett for å kunne bruke de nedlastede Creative Cloud-applikasjonene som kjører lokalt på skrivebordet.

Kan IT fortsette å pakke Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester for distribusjon via eksisterende infrastruktur?

Ja, IT-pakkeverktøy vil fortsatt være tilgjengelige for tilpasning og pakking av Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester. Pakkeverktøyet oppretter et MSI- (Microsoft Windows Installer) eller Mac OS X PKG-installasjonsprogram for distribusjon og avbildning i bedriften.

Hva om organisasjonen min ikke ønsker å oppdatere straks Adobe lanserer nye skrivebordsapplikasjoner via Creative Cloud for enterprise?

IT-avdelingen har full kontroll over hvilke applikasjoner, tjenester og funksjoner som pakkes og distribueres, og når. Versjoner kan behandles under produksjon eller via piloter før de distribueres i organisasjonen.

Vil Creative Cloud for enterprise fungere i BYOD-miljøer (Bring Your Own Device) eller i organisasjoner som tillater at ansatte jobber hjemmefra?

Ja, IT-avdelingen kan bruke Adobe Admin Console til å administrere brukere som jobber hjemmefra på datamaskiner som ikke eies av organisasjonen.

Hva slags lagring støtter Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise støtter multiinstans-lagring. Dette vertsalternativet støtter datakryptering, enkel pålogging og detaljert kontroll over tjenestetilgang. Mengden av skybasert lagring som er tilgjengelig for hver bruker, avhenger av medlemskapet du velger for organisasjonen din, og vilkårene i avtalen.

Kan IT-administratorer aktivere og deaktivere Creative Cloud for enterprise-tjenester?

Flere viktige tjenester, inkludert filsynkronisering og samarbeid, er aktivert som standard og kan ikke deaktiveres. Det finnes imidlertid flere konfigurerbare tjenester som kan aktiveres eller deaktiveres etter arbeidsgruppenes behov. Du finner mer informasjon om disse konfigurerbare tjenestene her.

Støtter Creative Cloud for enterprise enkel pålogging?

Ja. Creative Cloud for enterprise støtter unikt en rekke brukeridentifikasjonsalternativer, inkludert Federated ID / enkel pålogging. Creative Cloud for enterprise integreres med en rekke SAML2.0-kompatible identitetsleverandører.

Er Creative Cloud et sikkert miljø?

Ja, Creative Cloud er et sikkert miljø, som kjører på Amazon Web Services og følger strenge sikkerhetsprotokoller som trengs for å beskytte et bedriftsmiljø.

Hvis du vil ha inngående informasjon om sikkerhetsprosedyrer og protokoller fra Adobe, kan du lese denne tekniske artikkelen om Adobe Creative Cloud-sikkerhet og vanlige spørsmål om sikkerhet.