Hva er verdien av Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise gir organisasjoner den kritiske innholdshastigheten de trenger for å opprette, hente, administrere og levere flott innhold for målgrupper overalt.

Hva følger med Adobe Creative Cloud for enterprise?

Kreative applikasjoner, inkludert bransjens beste applikasjoner som Photoshop og InDesign, samt nye mobilapplikasjoner som lar deg utforme og fange inspirasjon overalt og gir en utvidet designarbeidsflyt på mobile og stasjonære formfaktorer.

CreativeSync for intelligent synkronisering av filer, skrifter, bilder, designressurser, innstillinger, metadata, Adobe Stock-innhold og mer på skrivebords-, web- og mobilapplikasjoner, slik at ressursene er tilgjengelige øyeblikkelig i riktig format uansett hvor designere trenger dem.

Kreative ressurser, inkludert Adobe Stock-bilder og -videoer, Typekit Web Fonts og egendefinerte ressurser for å forbedre arbeidsflyter ved å gi designere tilgang til kreative ressurser direkte fra Creative-applikasjoner.

Publisering av mobilapper uten å skrive kode er nå mulig med Adobe Experience Manager Mobile (tidligere kalt Digital Publishing Solution). Integrering med Marketing Cloud gjør samarbeidet mellom design- og markedsføringsarbeidsgrupper mer effektivt.

Bedriftssikkerhet for immateriell eiendom og kreativt innhold oppnås ved å kryptere alt innhold, både når det er inaktivt og under overføring. Med Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester beskyttes innholdet ytterligere ved at det lagres bak bedriftens brannmur. Distribuer programvare og tjenester via enkel pålogging og dra nytte av User Management SDK for å synkronisere med eksisterende katalogsystemer, slik at brukerendringer automatiseres og organisasjonen har full kontroll over kontoene.

Finn ut mer om Creative Cloud for enterprise.

Kan organisasjonen min fortsatt kjøpe Creative Suite 6 (CS6) gjennom et program for volumlisensiering?

Nei, Creative Suite 6 er ikke lenger tilgjengelig under noen volumlisensieringsprogrammer. Creative Cloud er nå Adobes eneste kilde for all Creative-lisensiering. Store organisasjoner kan kjøpe Creative Cloud for enterprise som en del av en Enterprise Term License Agreement (ETLA).

Organisasjoner som ikke er kvalifisert for en ETLA, eller som ønsker mer fleksible lisensieringsvilkår, kan kjøpe Creative Cloud for enterprise gjennom lisensieringsprogrammet Value Incentive Plan (VIP). Volumrabatter er tilgjengelige.

Kan Creative Cloud-applikasjoner kjøre i nettleseren via strømming eller virtualisering?

Nei. Creative Cloud-applikasjoner strømmes ikke og virtualiseres ikke i nettskyen. Skrivebordsprogrammene lastes ned fra Creative Cloud og installeres og kjøres lokalt på brukerens datamaskin.

Må brukere i organisasjoner være koblet til Internett hele tiden for å kunne bruke Creative Cloud?

Nei, brukere trenger ikke å være koblet til Internett for å kunne bruke de nedlastede Creative Cloud-applikasjonene som kjører lokalt på skrivebordet.

Kan IT fortsette å pakke Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester for distribusjon via eksisterende infrastruktur?

Ja, IT-pakkeverktøy vil fortsatt være tilgjengelige for tilpasning og pakking av Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester. Pakkeverktøyet oppretter et MSI- (Microsoft Windows Installer) eller Mac OS X PKG-installasjonsprogram for distribusjon og avbildning i bedriften.

Hva om organisasjonen min ikke ønsker å oppdatere straks Adobe lanserer nye skrivebordsapplikasjoner via Creative Cloud for enterprise?

IT-avdelingen har full kontroll over hvilke applikasjoner, tjenester og funksjoner som pakkes og distribueres, og når. Versjoner kan behandles under produksjon eller via piloter før de distribueres i organisasjonen.

Vil Creative Cloud for enterprise fungere i BYOD-miljøer (Bring Your Own Device) eller i organisasjoner som tillater at ansatte jobber hjemmefra?

Ja, IT-avdelingen kan bruke Adobe Admin Console til å administrere brukere som jobber hjemmefra på datamaskiner som ikke eies av organisasjonen.

Hva slags lagring støtter Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise-kunder kan velge mellom lagring hos flere leiere, også referert til som delte tjenester, eller lagring hos én leier, også referert til som administrerte tjenester. Begge vertsalternativene støtter datakryptering, enkel pålogging og detaljert kontroll over tjenestetilgang. Mengden av skybasert lagring som er tilgjengelig for hver bruker, avhenger av medlemskapet du velger for organisasjonen din, og vilkårene i avtalen.

Hva er fordelen med Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester?

Med Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester kan kreative arbeidsgrupper sikkert dele og samarbeide om kreative ressurser som er lagret i en dedikert nettsky bak organisasjonens brannmur.

Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester bruker det samme teknologigrunnlaget som Adobe Marketing Cloud. Dermed kan kreative arbeidsgrupper og markedsføringsarbeidsgrupper i en global organisasjon samarbeide enklere og mer effektivt om et bredt spekter av dynamisk innhold, inkludert bilder, grafikk, web- og applikasjonsinnhold med mer.

Kan IT-administrasjonsarbeidsgrupper aktivere/deaktivere Creative Cloud for enterprise-tjenester?

Ja, Creative Cloud for enterprise tilbyr IT-arbeidsgrupper den unike muligheten til å slå tjenester av eller på etter bruker eller gruppe.

Støtter Creative Cloud for enterprise enkel pålogging?

Ja. Creative Cloud for enterprise støtter unikt en rekke brukeridentifikasjonsalternativer, inkludert Federated ID / enkel pålogging. Creative Cloud for enterprise integreres med en rekke SAML2.0-kompatible identitetsleverandører.

Er Creative Cloud et sikkert miljø?

Ja, Creative Cloud er et sikkert miljø, som kjører på Amazon Web Services og følger strenge sikkerhetsprotokoller som trengs for å beskytte et bedriftsmiljø.

Hvis du vil ha inngående informasjon om sikkerhetsprosedyrer og protokoller fra Adobe, kan du lese denne tekniske artikkelen om Adobe Creative Cloud-sikkerhet og vanlige spørsmål om sikkerhet.