Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner

Oppdater applikasjonene dine for å få umiddelbar tilgang til nye funksjoner, ytelsesforbedringer og feilrettinger. Adobe Application Updater hjelper deg med å installere oppdateringer for Creative Cloud-applikasjoner. Slik gjør du det.

1. Åpne Adobe Application Updater ved å velge Hjelp > Oppdateringer fra Creative Cloud-applikasjonen.

2. Finn applikasjonen du vil oppdatere, og klikk på Oppdater.

Oppdater

Klikk på Oppdater alle hvis du vil oppdatere alle applikasjoner samtidig.

Applikasjonene lastes ned og oppdateres automatisk.

Feilsøke

Når du installerer en oppdatering, kan du se en av følgende feilmeldinger:

Oppdatering mislyktes

Oppdatering mislyktes

Når du klikker på Mer informasjon, kan du få feilmeldingen i tillegg til annen viktig informasjon, som for eksempel banen for det berørte filnavnet eller registerverdien.

For å løse problemet, kan du se Feilsøke problemer med nedlasting og installasjon.

Motstridende prosesser

Motstridende prosesser

Du må lukke den motstridende applikasjonen eller prosessen før du kan fortsette med oppdateringen.