Slå av eller på Creative Cloud-varsler

Finn ut hvordan du slår Creative Cloud-varsler av og på.

Slik ser du etter varsler

Creative Cloud-varsler er vanligvis oppdateringer knyttet til applikasjoner, filsynkronisering, Adobe Fonts, hendelser som gjelder applikasjoner og tjenester du bruker, meldinger fra andre brukere og viktige meldinger fra Adobe. Nye varsler angis med en rød prikk øverst på Creative Cloud-ikonet, eller ikonet for varsler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

varsler
Nye varsler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Creative Cloud-ikon i macOS
Creative Cloud-ikon i macOS

Creative Cloud-skrivebordsikon i Windows
Creative Cloud-skrivebordsikon i Windows

Slik skrur du varsler av eller på

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg ikonet Konto øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Konto

3. Klikk på Varsler i det venstre sidefeltet.

Varsler

Merk:

I macOS 13 Ventura får du ikke Creative Cloud-varsler hvis du har slått av Adobe Creative Cloud-påloggingselementet under Systeminnstillinger på Mac-maskinen din. Lær hvordan du aktiverer Adobe Creative Cloud-påloggingselementet. Når du slår det på igjen, vil du på nytt motta varsler.

4. Velg typen varsler som du ønsker å motta. Velg deretter Ferdig.