Slå av eller på Creative Cloud-varsler

Finn ut hvordan du slår Creative Cloud-varsler av og på.

Slik ser du etter varsler

Creative Cloud-varsler er vanligvis oppdateringer knyttet til applikasjoner, filsynkronisering, Adobe Fonts, hendelser som gjelder applikasjoner og tjenester du bruker, meldinger fra andre brukere og viktige meldinger fra Adobe. Nye varsler angis med en rød prikk øverst på Creative Cloud-ikonet, eller ikonet for varsler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

varsler
Nye varsler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Creative Cloud-ikon i macOS
Creative Cloud-ikon i macOS

Creative Cloud-skrivebordsikon i Windows
Creative Cloud-skrivebordsikon i Windows

Slik skrur du varsler av eller på

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Avhengig av versjonen du kjører av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, velger du Konto-ikonet øverst til høyre og deretter Innstillinger.

Konto-menyen viser menyelementer som Innstillinger og månedlige generative kreditter for generativ kunstig intelligens-funksjoner.
    Vinduet "Innstillinger" blir åpnet med flere faner, deriblant Varsler og Utseende.

3. Velg Varsler i det venstre sidefeltet.

Varsler-fanen under "Innstillinger" viser flere innstillinger for varsler. Brukere mottar varsler i Creative Cloud-applikasjonen ut fra disse innstillingene.
    Velg innstillingene som kreves, og velg deretter Ferdig.

Merk:

I macOS 13 Ventura får du ikke Creative Cloud-varsler hvis du har slått av Adobe Creative Cloud-påloggingselementet under Systeminnstillinger på Mac-maskinen din. Lær hvordan du aktiverer Adobe Creative Cloud-påloggingselementet. Når du slår det på igjen, vil du på nytt motta varsler.

4. Velg typen varsler som du ønsker å motta. Velg deretter Ferdig.

Får du ikke varsler?

Hvis Creative Cloud-varsler er slått av i systemet ditt, kommer du ikke til å motta kommentarer, invitasjoner til redigering og andre viktige oppdateringer. Velg Innstillinger > Varslerog gå til systeminnstillingene for å slå på varsler for Creative Cloud.

Varsler-fanen under "Innstillinger" viser en advarsel med knappen "Gå til systeminnstillinger", som fører til "Innstillinger for varsler" i enhetsinnstillingene.
Vinduet "Innstillinger for varsler" åpnes i enhetsinnstillingene.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet