Last ned apper, del filer, finn skrifter og Adobe Stock-ressurser, angi innstillinger og mer – alt fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Det installeres automatisk når du installerer den første Creative Cloud-applikasjonen din.

Dette kan du gjøre med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Unable to edit a PDF

Last ned og installer
Last ned, installer, og oppdater appene dine via  Apper-fanen. Se Laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner

3_tutorial

Utvikle ferdighetene dine
Kom i gang med Ressurslenker >  Opplæringsmateriale (eller Opplæring-fanen). Finn opplæringsmateriale, spor fremgangen din og ta fullførte kurs på nytt.

Edit a secure or password protected PDF

Organiser og synkroniser filer
Organiser og del Creative Cloud-biblioteker og nettsky-dokumenter i Ditt arbeid-fanen. Og synkroniser Creative Cloud-filene dine til skyen.

2_add_fonts_v2

Legg til skrifter
Velg skrifter fra flere hundre skriftstøperier i Adobe Fonts. Se Bruke Adobe Fonts, eller last opp skriftene dine og bruk dem i Creative Cloud-applikasjoner. Se Bruk dine egne skrifter i Creative Cloud-applikasjoner.

Edit text or images in a scanned PDF

Del og oppdag
Oppdag de siste kreative presentasjonene fra hele verden, eller del din egen portefølje. Se brukerstøtte for Behance.

6_preference

Angi innstillinger
Endre installasjonsspråk, startinnstillinger, alternativer for automatiske oppdateringer, varsler med mer

Funksjoner varierer med region og versjon  Avhengig av regionen og den installerte versjonen din, vil noen funksjoner kanskje ikke være tilgjengelige i din installerte versjon av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.