Installeringsfeil «lite plass på disken»

Når du installerer en applikasjon, ser du en eller to av de følgende meldingene i loggfilen for installasjon:

• Avslutningskode: 30 – Installasjon gjennomført med feil på grunn av for liten diskplass
  • Avslutningskode: 31 – Installasjon mislyktes på grunn av for liten diskplass

Løsning 1: Frigjør plass på harddisken

Frigjør diskplass slik at du har nok plass til å installere appen. Deretter installerer du programmet på nytt.

Merk:

For å finne ut hvor mye plass du trenger, kan du se kontrollere systemkravene til appen.

Løsning 2: Opprett en lokal administratorkonto.

Opprett en ny lokal brukerkonto med administrative privilegier og logg på med denne kontoen. Deretter installerer du programmet på nytt.