Systemkrav

Creative Cloud-webområdet

Creative Cloud-hjemmesiden og assosierte hjemmesider, slik som Adobe Admin Console, er alle designet for å fungere optimalt med de siste versjonene av Google Chrome, Safari, Firefox og Microsoft Edge. Du kan oppleve problemer med å bruke enkelte funksjoner i eldre versjoner av nettleserne.

Operativsystem Støttede nettlesere

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Skrivebordsprogrammer og mobilapplikasjoner

For å få optimal ytelse med Creative Cloud-applikasjonene anbefaler vi at du holder operativsystemet på datamaskinen eller mobilenheten din oppdatert. For skrivebordsprogrammer må du ikke bruke versjoner som er mer enn to versjoner bakover på Windows eller macOS. For mobilapplikasjoner kan du ikke bruke en versjon som er eldre enn den forrige versjonen på iOS eller to versjoner bakover på Android.

Du finner informasjon om alle systemkravene ved å klikke på koblingen nedenfor for Creative Cloud-applikasjonen din. Systemkravene til mobilappene finner du i systemkravene til de tilhørende skrivebordsprogrammene.

SDK-er

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet har følgende krav:

• Microsoft® Windows 7 (bare 64-bits) og senere
  • Mac OS X versjon 10.12 og nyere
  • Internett-tilkobling

Oppfyller ikke operativsystemet ditt kravene? Du kan bruke versjon 4.9 av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på operativsystemer så tidlig som Windows 7 (32-bits) til 10 (32-bits) eller Mac OS X versjon 10.10 til 10.11.

Tilgjengelige språk

Creative Cloud-webområdet

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk

Tyrkisk
Tsjekkisk
Russisk
Japansk
Koreansk
Forenklet kinesisk
Brasiliansk portugisisk
Finsk
Svensk

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Tsjekkisk
Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Finsk
Fransk
Italiensk
Japansk
Koreansk

Norsk
Nederlandsk
Polsk
Brasiliansk portugisisk
Russisk
Svensk
Tyrkisk
Forenklet kinesisk
Tradisjonell kinesisk

Creative Cloud-applikasjoner

Som Creative Cloud-medlem kan du laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner på et hvilket som helst tilgjengelig språk. Du kan dermed ha forskjellige språkversjoner for hvert produkt hvis du har behov for det. Se produktkoblingene under systemkravene hvis du vil se en komplett språkliste for hver Creative Cloud-applikasjon.

Applikasjoner og tjenester med begrenset språktilgjengelighet

Du kan velge mellom følgende språk når du bruker disse produktene:

Adobe Gaming SDK: engelsk

Adobe Muse: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk

Adobe PhoneGap Build: engelsk og fransk

Adobe Photoshop Lightroom: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, brasiliansk portugisisk, svensk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, koreansk og japansk

Adobe Fonts: engelsk, fransk og japansk

Adobe Web Hosting: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk*

Adobe Scout: engelsk, fransk, forenklet kinesisk og tradisjonell kinesisk

*Web Hosting er tilgjengelig i Japan, men grensesnittet er en kombinasjon av engelsk og japansk.