Tilgjengelige språk

Et Creative Cloud™-medlemskap inkluderer tilgang til webområdet for Creative Cloud Assets, assets.adobe.com, som fungerer som en sentral der du kan utforske, opprette, publisere og dele arbeid. For å få tilgang til alle CC-skrivebordsprogrammene, som du kan laste ned og installere lokalt på datamaskinen, og også til andre applikasjoner og nettbaserte tjenester, logger du på www.adobe.com/no.

Creative Cloud-webområdet

Selve Creative Cloud-webområdet er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk

Tyrkisk
Tsjekkisk
Russisk
Japansk
Koreansk
Forenklet kinesisk
Brasiliansk portugisisk
Finsk
Svensk

Creative Cloud-applikasjoner

Som Creative Cloud-medlem kan du laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner på et hvilket som helst tilgjengelig språk. Til forskjell fra tradisjonell programvare, der alle komponentene er på samme språk, gir Creative Cloud deg mulighet til å velge mellom flere språk for hvert produkt. Du kan dermed ha forskjellige språkversjoner av hvert produkt hvis du har behov for det. Mer informasjon. Se produktkoblingene under systemkravene hvis du vil se en komplett språkliste for hvert Creative Cloud-produkt.

Andre applikasjoner og tjenester

Du kan velge mellom følgende språk når du bruker disse produktene:

• Adobe Edge Animate: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk og japansk
  • Adobe Edge Code-forhåndsversjon: engelsk og fransk
  • Adobe Edge Inspect: engelsk, fransk og japansk
  • Adobe Gaming SDK: engelsk
  • Adobe Muse: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk
  • Adobe PhoneGap Build: engelsk og fransk
  • Adobe Photoshop Lightroom: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, portugisisk (Brasil), svensk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, koreansk og japansk
  • Adobe Story Plus: tysk, engelsk, spansk, fransk og italiensk*
  • Adobe Typekit: engelsk, fransk og japansk
  • Adobe Web Hosting: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk*
  • Creative Cloud-skrivebordsprogram: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (Brasil), polsk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tsjekkisk
  • Adobe Scout: engelsk, fransk, forenklet kinesisk og tradisjonell kinesisk

*Adobe Story Plus er ikke tilgjengelig på japansk, men kunder i Japan har tilgang til den engelske versjonen. Web Hosting er også tilgjengelig i Japan, men grensesnittet er en kombinasjon av engelsk og japansk.

Systemkrav

Viktig: For å få fullt utbytte av de nyeste operativsystemfunksjonene og -teknologiene vil den neste store utgivelsen av Creative Cloud og den neste versjonen av Lightroom CC kreve Mac OS X 10.10 eller nyere.

Medlemmer som kjører eldre versjoner av Mac OS X, for eksempel 10.9, kan fortsette å kjøre og installere dagens Creative Cloud-applikasjoner, men de kan ikke installere eller kjøre den neste store utgivelsen av Creative Cloud, Lightroom CC og Adobe Camera Raw før de oppgraderer til en støttet Mac OS X-versjon. Apple tilbyr gratis oppdatering til den nyeste versjonen av Mac OS X (10.11).

Creative Cloud-webområdet

Creative Cloud-webområdet og tilknyttede webområder som Adobe Admin Console og Enterprise Dashboard er utviklet for å fungere optimalt i nyeste versjon av Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer. Eldre nettlesere kan benyttes, men du kan få problemer med å bruke enkelte funksjoner i disse eldre versjonene. Internet Explorer 9 og eldre versjoner støttes ikke.

Webleserkompatibilitet

Mac OS X

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Safari 7.x

Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Firefox 4 eller nyere

Firefox 4 eller nyere

Firefox 4 eller nyere

Firefox 4 eller nyere

Skrivebordsprogrammer

Et Creative Cloud-medlemskap gir tilgang til alle skrivebordsprogrammene, som du kan laste ned og installere lokalt på datamaskinen. Du får også tilgang til ekstra applikasjoner og nettbaserte tjenester. Skrivebordsprogrammene som inngår i medlemskapet, er tilgjengelig i både Mac OS X- og Windows®-versjon. Alle 2015 Creative Cloud-skrivebordsprogrammer krever operativsystemversjonene Mac OS X 10.9 eller Windows 7 eller nyere. Tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner støttes på tidligere operativsystemer.

Se følgende sider hvis du vil ha den komplette listen over systemkravene for de enkelte Creative Cloud-applikasjonene:

Adobe Acrobat DC

Adobe After Effects CC

Adobe Animate CC

Adobe Audition CC

Adobe Bridge CC

Adobe Dreamweaver CC

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Inspect

Adobe Edge Reflow

Adobe Extension Manager

ExtendScript Toolkit

Adobe Fireworks CS6

Adobe Flash Builder

Adobe Illustrator CC

Adobe InCopy CC

Adobe InDesign CC

Adobe Muse CC

Adobe PhoneGap

Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Prelude CC

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Story

Adobe Scout CC

Adobe SpeedGrade CC

Adobes mobilapplikasjoner

Adobes mobilapplikasjoner er tilgjengelig separat fra skrivebordsprogrammene. Systemkrav for mobilapplikasjoner finnes på de respektive produktsidene.

Se Mobilapplikasjoner og gå til produktsiden for din Adobe-mobilapplikasjon.

SDK-er

Adobe Gaming SDK

Creative Cloud-skrivebordsprogram