Brukerveiledning Avbryt

Systemkrav for Creative Cloud

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Lær om systemkravene og de tilgjengelige språkene for Adobe Creative Cloud-applikasjoner.

Systemkrav

Skrivebordsapplikasjoner og mobilapper

Hvilke operativsystemer som støttes

For å få optimal ytelse med Creative Cloud-applikasjonene anbefaler vi at du holder operativsystemet på datamaskinen eller mobilenheten din oppdatert. For skrivebordsapplikasjoner støtter Adobe de nåværende applikasjonene og de to forrige store versjonene av hver. For nett- og mobilapper støtter vi bare den gjeldende versjonen.
Se Retningslinjer for operativsystemstøtte for Creative Cloud-applikasjoner.

Systemkrav for individuelle applikasjoner

Du finner informasjon om alle systemkravene ved å klikke på koblingen nedenfor for Creative Cloud-applikasjonen din. Systemkravene til mobilappene finner du i systemkravene til de tilhørende skrivebordsprogrammene.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Creative Cloud-webområdet

Creative Cloud-webområdet og tilknyttede webområder, slik som Adobe Admin Console, er alle designet for å fungere optimalt med de siste versjonene av Google Chrome, Safari, Firefox og Microsoft Edge Chromium. Du kan oppleve problemer med å bruke enkelte funksjoner i eldre versjoner av nettleserne.

Operativsystem Støttede nettlesere

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Tilgjengelige språk

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Brasiliansk portugisisk
Forenklet kinesisk
Tradisjonell kinesisk
Tsjekkisk
Dansk
Nederlandsk
Engelsk
Finsk
Fransk
Tysk

Italiensk
Japansk
Koreansk
Norsk
Polsk
Russisk
Spansk
Svensk
Tyrkisk

Creative Cloud-nettstedet

Brasiliansk portugisisk
Forenklet kinesisk
Tradisjonell kinesisk
Tsjekkisk
Dansk
Nederlandsk
Engelsk
Finsk
Fransk
Tysk

Italiensk
Japansk
Koreansk
Norsk
Polsk
Russisk
Spansk
Svensk
Tyrkisk

Creative Cloud-applikasjoner

Som Creative Cloud-medlem kan du laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner på et hvilket som helst tilgjengelig språk. Du kan dermed ha forskjellige språkversjoner for hvert produkt hvis du har behov for det. Se produktkoblingene under systemkravene hvis du vil se en komplett språkliste for hver Creative Cloud-applikasjon.

Applikasjoner og tjenester med begrenset språktilgjengelighet

Du kan velge mellom følgende språk når du bruker disse produktene og tjenestene:

• Adobe Photoshop Lightroom: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, brasiliansk portugisisk, svensk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, koreansk, russisk, thai og japansk
  • Adobe Fonts: engelsk, fransk, tysk og japansk
  • Adobe Stock: engelsk, dansk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk og ukrainsk