Creative Suite-programmer støttes ikke på macOS 10.12 (Sierra) og derfor vil kanskje ikke mange av Creative Suite-installasjonsprogrammene fungere normalt på macOS 10.12. Se informasjonen nedenfor for tilgjengelige løsninger for å installere Creative Suite-programmer under macOS 10.12.

For en liste over systemkrav og testede operativsystemer, se Systemkrav | Mastersamling.

Creative Suite 6

Creative Cloud-medlemmer

Hvis du har et Creative Cloud alle apper-medlemskap, kan du installere Creative Suite 6-programmer fra Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Du kan velge Creative Suite 6-versjonen av Creative Cloud-programmer under alternativet Forrige versjon. For fullstendige detaljer om hvordan man installerer en tidligere versjon, se Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Creative Suite 6 evigvarende lisens

For å installere Creative Suite 6-programmer:

1. Monter diskbildefilen for Creative Suite 6-programmet.

2. Åpne den monterte DMG-filen.

3. Høyreklikk på Install.app og velg Åpne pakkeinnhold fra den kontekstuelle menyen.

4. Naviger til Innhold > MacOS.

5. Dobbeltklikk på den Unix-eksekverbare filen kalt Installer.

Et terminalvindu åpnes og initialiserer installasjonsprogrammet. Du får muligheten til å installere i prøvemodus, bruke et serienummer eller bekrefte et Creative Cloud-medlemskap.

Creative Suite 5.5, 5 og 4

1. Monter diskbildefilen for Creative Suite -programmet.

2. Åpne den monterte DMG-filen.

3. Høyreklikk på Install.app og velg Åpne pakkeinnhold fra den kontekstuelle menyen.

Merk:

Høyreklikk Setup.app for Creative Suite 4.

4. Naviger til Innhold > MacOS.

5. Dra Unix-eksekverbar til terminalen.

Merk:

Gå til > Verktøy for å åpne Terminal-vinduet.

6. Trykk på Tilbake for å starte installasjonsprogrammet.