Feilen «Avslutningskode: 14»

Når du installerer et Creative Cloud-program som Photoshop CC, er følgende feilmelding oppført i installasjonsloggfilen for Creative Cloud:

Avslutningskode: 14 – Ble ikke installert på grunn av manglende rettigheter

Denne feilen betyr at du ikke er logget på med en konto med administratorrettigheter.

Du kan kun installere Creative Cloud-programmer fra en konto med administratorrettigheter. Creative Cloud-programmer installeres ikke dersom du bruker kommandoen Kjør som fra en standard (begrenset) brukerkonto.

Løsning: Logg på en administratorkonto eller opprett en midlertidig lokal administratorkonto

Logg av kontoen du er pålogget for øyeblikket, og logg på en konto med administratorrettigheter. Deretter prøver du å installere programmet på nytt.

Har du ikke en konto med administratorrettigheter? Opprett en midlertidig lokal administratorkonto. Ved å opprette en ny, lokal administratorkonto kan du fjerne skadede kontoer og gruppepolicyobjekter som forhindrer installasjonen av produktet.

Du finner informasjon om hvordan du oppretter en ny lokal administratorkonto i veiledningen til operativsystemet ditt: