Du kan bruke startloggfiler til å feilsøke problemer med oppstart av Creative Suite (CS)- og Creative Cloud (CC)-produkter. Alle CS og CC-produkter bruker delte teknologier som tar seg av EULA-godkjenning, aktivering, registrering, innlogging med Adobe-ID og arbeidsflyter for prøveversjoner.

Loggfiler

• PDApp.log – Inneholder anrop mellom lanseringskomponentene.
  • Oobelib.log – Inneholder handlingene som du utførte i brukergrensesnittet under oppstartsprosessen.
  • Amt3.log – Inneholder lisensrelatert informasjon.

Plasseringen til loggfilene

Windows XP

• \Documents and Settings\<aktiv bruker>\Local\Application Data\temp

Windows Vista, 7, eller 8

• \Users\<aktiv bruker>\AppData\Local\temp

Mac OS

• amt3.log og oobelib.log: /tmp (for Creative Cloud-produkter gitt ut i 2013 og tidligere)
  • amt3.log og oobelib.log: /Users/<aktiv bruker>/Library/Logs (for Creative Cloud-produkter gitt ut i 2014 og senere)
  • PDapp.log: /Users/<aktiv bruker>/Library/Logs