Følgende tabell angir hvor du finner spesifikk informasjon om Adobe-produkter som støtter 64-biters operativsystemer.

Merk: Selv om mesteparten av Adobe Creative Suite 5-programvaren er 32-biters, vil disse programmene fungere i 64-bitersversjoner av Windows. Unntakene er: Adobe Premiere Pro CS5 og After Effects CS5, som bare er 64-biters. Hvis du vil ha en dyptgående oversikt over -biters databehandling og fordelene ved det, kan du se denne /64_bloggen av Scott Byer, programvarearkitekt for Adobe Photoshop.

Produkt Kompatibilitet
Acrobat Se følgende TechNotes:
Acrobat 3D Acrobat 3D er støttet på 64-biters Windows-plattformer i henhold til
systemkravene, og kjører som et 32-bitersprogram.
Flash Professional CC

Flash Professional CC er et 64-bitersprogram, og støttes kun i 64-biters operativsystemer. Installering av Flash Professional CC blokkert i 32-biters operativsystemer.

Flash Professional CS6 støttes både i 32-biters og 64-biters operativsystemer. Det kjører imidlertid i 32-bitersmodus på 64-biters systemer. Se Systemkrav.

Flash Player Se Flash Player-støtte i 64-biters operativsystem.
Creative Suite 5 (inkluderer Flash Professional og andre programmer) Se avsnittet "Adobe-støtte for 64-biters operativsystemer" i Vanlige spørsmål om Adobe Creative Suite 5.
FrameMaker FrameMaker 9 ble testet i 64-biters Vista, og det finnes ingen kjente problemer knyttet til 64-bitersversjonen av operativsystemet. FrameMaker 9 er ikke et 64-biters program, og det kjører i 32-biters kompatibilitetsmodus i 64-biters Windows.
Photoshop Elements Photoshop Elements 8 kjører i 32-bitersmodus på 64-biters systemer. Hvis du vil se informasjon om kompatibilitetsproblemer mellom tidligere versjoner av Photoshop Elements og Windows Vista, kan du se Photoshop Elements-kompatibilitet med Windows Vista.
Premiere Elements Premiere Elements 8 kjører i 32-bitersmodus på 64-biters systemer. Hvis du vil se informasjon om problemer med tidligere versjoner, se Premiere Elements-kompatibilitet med Windows Vista.