Når du starter et CS3-produkt, Acrobat 8 eller Photoshop Elements 6 på Mac OS 10, vises en blank skjerm for registrering.
Feilen «Registrering - Tilkoblingsfeil" skjer når du forsøker å registrere programvaren.

Registrering - Tilkoblingsfeil

Løsning

Klikk på Aldri registrer i registreringsforsøksvinduet.

Tilleggsinformasjon

Registreringstjenesten ble slått av når evnen til å registrere programvaretitler på http://www.adobe.com/ ble lagt til.
For informasjon om hvordan du finner og registrerer Adobe-programvaretitler, se Finn mitt serienummer.