Følgende feil vises i aktiveringsloggen for Creative Suite 5 eller 5.5:

• License Store Access Failure: License store does not allow writing (213:11)

Løsning

Denne feilen inntreffer når SLStore-mappen er satt til Skrivebeskyttet . For å løse dette fjerner du kun Skrivebeskyttet-merket fra SLStore-mappen (Windows), eller gir den lese/skrive-tilgang (Mac OS).

Windows XP

1. Gå til C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\.
  2. Høyreklikk SLStore-mappen og velg Egenskaper.
  3. Fjern avmerkingen ved Skrivebeskyttet.
  4. Start Creative Suite 5-programmet.

Windows Vista / Windows 7

1. Gå til C:\ProgramData\Adobe.
  2. Høyreklikk SLStore-mappen og velg Egenskaper.
  3. Fjern avmerkingen ved Skrivebeskyttet.
  4. Start Creative Suite 5- eller CS5.5-programmet.

Mac OS

1. Gå til /Library/Application Support/Adobe.
  2. Kontrollklikk SLStore-mappen og velg Hent info.
  3. Fjern avmerkingen ved Låst.
  4. I delen Deling og rettigheter kontrollerer du at adminbrukeren har lese/skrive-tilgang. Hvis du vil ha mer hjelp, kan du se følgende tekniske dokumenter for hvordan du angir filtillatelser.

5. Start Creative Suite 5- eller CS5.5-programmet.