U44M1P7-feil under installering av oppdateringer av Creative Cloud eller Creative Suite

Når du oppdaterer et Creative Cloud- eller CS6-program, får du følgende feil;

Installasjonen mislyktes. Feilkode: U44M1P7.

Denne feilen betyr at oppdateringen ikke ble installert.

Merk:

For en liste over feil og løsninger under oppdateringer av Creative Cloud, se Feil ved nedlasting eller oppdatering av Creative Cloud-apper.

Merk:

Dersom du ser denne feilen når du prøver å oppdatere Extension Manager CS6, se Kan ikke aktivere oppdatering for Extension Manager CS6 – Feil U44M1P7 | Mac OS.

Løsning 1: Endre navn på 1.0-mappen i AAMUpdater

Endre navn på 1.0-mappen (for eksempel til 1.0.old). Installer oppdateringen.

Finn 1.0-mappen på en av følgende plasseringer:

Windows 7/8/10

C:\Users\[Username]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater

Mac OS

~/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater

Løsning 2: last ned oppdateringen manuelt

Creative Cloud

Last ned Creative Cloud-oppdateringer manuelt fra en av følgende sider:

Merk:

Les instruksjonene på sidene før du starter installasjonen.

CS6

Last ned oppdateringen fra oppdateringssiden for Adobe-produkter. Kjør deretter installasjonsprogrammet for å aktivere oppdateringen.

Løsning 3: Avinstaller programmet du har problemer med, og installer det deretter på nytt

Creative Cloud

CS6

Merk:

Disse programmene inkluderer Adobe Extension Manager CS6 under installasjonen: Dreamweaver CS6, Fireworks CS6, Flash Professional CS6, Illustrator CS6, InCopy CS6, InDesign CS6, Photoshop CS6, Prelude CS6 og Premiere Pro CS6.

Hvis du ikke ser muligheten til å avinstallere Adobe Extension Manager CS6 med følgende metoder, avinstallerer du alle CS6-programmer som inkluderer Adobe Extension Manager CS6.

Windows

Gå til Kontrollpanel > Programmer og funksjoner, finn det berørte CS6-programmet, og klikk på Avinstaller. Installer programmet på nytt og aktiver oppdateringen.

Mac OS

Gå til Programmer/Verktøy/Adobe-installasjonsprogrammer, og kjør avinstalleringsprogrammet for det aktuelle CS6-programmet. Installer programmet på nytt og aktiver oppdateringen.

Løsning 4: Se gjennom installasjonsloggfilen

Se på installasjonsloggen for å finne ut hva som forårsaker feilen. Navnet på installasjonsloggen er lik navnet på den mislykkede oppdateringen.

Du finner flere opplysninger om hvor loggfilene er plassert og hvordan du kan vise dem, på Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | CS5, CS5.5, CS6 eller Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | Creative Cloud.

Hvorfor oppsto denne feilen?

Noen ganger mangler enkelte språkfiler fra installerte Adobe-programmer. Oppdateringen mislykkes når den ikke finner filer å oppdatere.

Systemoptimeringsprogrammer sletter ofte ekstra språkfiler. Dersom du bruker slike programmer ofte, kan du justere innstillingene slik at de ikke påvirker dine installerte Adobe-programmer. Dersom språkfilene slettes igjen, må du avinstallere Adobe-programmene dine for så å installere dem på nytt for å gjenopprette språkfilene.