Problem: Feil 1327 ved installasjon eller oppdatering av et CS4- eller CS5-produkt, Acrobat, eller Reader på Windows

Når du installerer et CS4- eller CS5-produkt, Acrobat eller Adobe Reader i Windows, mottar du følgende feil:

• Feil 1327.Ugyldig stasjon: [stasjonsbokstav].

Løsninger

Løsning 1: midlertidig tilordne den ugyldige stasjonen på nytt.

1. Finne bokstaven til den ugyldige stasjonen som forårsaker installasjonsfeilen. For CS4- eller CS5-installasjoner vil stasjonsbokstaven vises i installasjonsloggen etter feilkoden 1327. For Acrobat- eller Adobe Reader-installasjoner vises stasjonsbokstaven i feilvinduet.
  1. Velg Start > All Programs > Accessories, høyreklikk på Command Prompt og velg Run as Administrator.

2. Skriv subst Z: "C:\Windows" og trykk på Enter.

Merk: Eksempelet ovenfor viser bokstaven Z som stasjonsbokstav. Når du skriver erstatter du Z med bokstaven til den ugyldige stasjonen fra installasjonsfeilen eller loggen.

1. Installer Adobe-produktet ditt på nytt.

Løsning 2: Kjør Fix It-løsningen på støttesiden til Microsoft.

1. Gå til støttesiden for Microsoft http://support.microsoft.com/kb/327763.

2. Bla ned til seksjonen Resolutions og følg trinn én til syv.

3. Installer Adobe-produktet ditt på nytt.