Ikke-kompatibel prosessfeil

Når du installerer et Creative Suite-produkt, som for eksempel After Effects CS6, ser du en av disse meldingene i installasjonsloggfilen for Creative Suite:

• Avslutningskode: 19;
  • Payload <AdobeCode> kan ikke installeres på grunn av feil i en avhengig handling;

Hva betyr disse meldingene? Ikke-kompatible prosesser har forhindret installasjon av produktet.

Se Løsning 1. Se Løsning 2 hvis det er snakk om bakgrunnsinstallasjoner (volumlisens).

Løsning 1: Lukke prosesser eller programmer som skaper konflikt

Lukk prosessene som identifiseres i følgende melding som vises i installasjonsprogrammet for Creative Suite:

Please close the following applications to continue:

<liste med programmer>

Start datamaskinen på nytt, og installer produktet på nytt.

Løsning 2: Konfigurer bakgrunnsinstallasjon for å ignorere eller deaktivere prosesser

Konfigurer bakgrunnsinstallasjonen av Creative Suite slik at den ignorerer prosesser som kjører. Se Creating Deployment Packages i Guide for Adobe Application Manager Enterprise Edition.

-eller-

Deaktiver prosessene som kjører i bakgrunnen før du installerer produktet. Se prosesser i konflikt i Guide for Adobe Application Manager Enterprise Edition.