Problem: Installeringsfeil «lite diskplass»

Når du installerer et produkt, ser du en av følgende meldinger eller begge i loggfilen for produktinstallasjon:

• Avslutningskode: 30 – Installasjon gjennomført med feil på grunn av for liten diskplass
  • Avslutningskode: 31 – Installasjon mislyktes på grunn av for liten diskplass

Løsning 1: Frigjør plass på harddisken

Frigjør diskplass slik at du har nok plass til å installere produktet. Installer produktet på nytt.

For å se ut hvor mye plass du trenger, kan du se systemkrav.

Løsning 2: Opprett en lokal administratorkonto.

Opprett en ny lokal brukerkonto med administrative privilegier og logg på med denne kontoen. Installer produktet på nytt.