Problem: Creative Suite 6-programmer går uventet tilbake til prøvemodus

Når du starter et Creative Suite 6-program som inngår i ditt medlemskap i Creative Cloud, får du fram en melding om at du bruker en prøveversjon.

• Du har tidligere abonnert på Creative Cloud og logget deg på med din Adobe-ID for å lisensiere programvaren.
  • Acrobat viser feilmeldingen "Configuration Error 130:10".

Løsninger

Løsning 1: Deaktiver, og start så opp og lisensier ett av CS6-produktene dine om igjen.

Viktig: Du må være koblet til Internett for å gå gjennom trinnene nedenfor. Velg ett av følgende produkter når du blir bedt om å starte et CS6-produkt: Photoshop, After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Illustrator eller Dreamweaver.

1. Last ned installasjonsprogrammet for Adobe Application Manager til operativsystemet ditt.
  2. Windows: http://www.adobe.com/no/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS: http://www.adobe.com/no/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774

3. Kjør EXE-filen eller DMG-filen og installer Adobe Application Manager.
  4. Start et CS6-produkt.
  5. Velg Hjelp> Deaktiver.
  6. Følg veiledningen på skjermen for å deaktivere produktet.
  7. Lukk produktet.
  8. Start et CS6-produkt.
  9. Klikk på Accept i dialogboksen med sluttbrukeravtalen for å godta den og fortsette.
  10. Logg på med en Adobe-ID.
  11. Når produktet har startet opp, lukker du det.
  12. Start produktet på nytt.
  13. Klikk på Lisensier denne programvaren.
  14. Logg på med din Adobe-ID for Creative Cloud.
  15. Start produktet du vil bruke.

Løsning 2: Bruk Adobe Update Manager til å oppdatere CS6-produktene dine.

1. Åpne Adobe Application Manager via snarveien eller aliaset.
  2. Windows: Velg Start > Alle programmer > Adobe Application Manager

Mac OS: Velg programmer > Adobe Application Manager

3. I Adobe Application Manager klikker du på Oppdateringer øverst til venstre for å velge det.
  4. Klikk på knappen Oppdater alle, nederst til høyre.
  5. Når du har installert alle tilgjengelige produktoppdateringer, fullfører du trinn 3 til 14 fra løsning 1.

Tilleggsinformasjon

Antallet gjenværende dager i prøveperioden vises. Dette antallet kan variere, og vise verdier som -1, 32000 eller 30.

Dette problemet påvirker også Adobe Acrobat X og Flash Builder 4.6. Programmet kan lukkes uventet uten å vise noen advarsel eller feilmelding.

Tilknyttede koblinger