Note:

For å sikre at du får de nyeste og beste verktøyene, er Creative Cloud nå det eneste alternativet for å kjøpe kreativ programvare fra Adobe. Hvis du vil vite mer, kan du se Adobe Creative Cloud-siden.

CS6 Design Standard

Uttrykk de mest kreative ideene dine lynraskt med Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard. Arbeid med superhastighet med komplekse filer i Adobe Photoshop® og Illustrator®. Bruk kjente verktøy i Adobe InDesign® for bedre kontroll og effektivitet for sidelayout og klargjøring for trykkeriarbeid av høy kvalitet. Fra trykking kan du gå videre med å lage medierike publikasjoner for iPad og andre nettbrett.

Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard inkluderer:

CS6 Design & Web Premium

Du kan utvikle utformingene videre med Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium. Produser vakre digitale bilder med bransjestandarden Adobe Photoshop® CS6 Extended, lag avansert vektorgrafikk som skaleres på tvers av medier, med Adobe Illustrator® CS6, og fang inn inspirasjon praktisk talt hvor som helst med praktiske Adobe Touch Apps for iPad eller Android™-nettbrett.

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium inkluderer:

CS6 Production Premium

Arbeid med verktøy i Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium, som holder følge med fantasien din. Den globale ytelsesbufferen forbedrer Adobe After Effects®-arbeidsflyten dramatisk. Adobe Mercury Playback Engine blir enda kraftigere med støtte for OpenCL- og NVIDIA® Maximus™-konfigurasjoner i Adobe Premiere® Pro.

Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium inkluderer:

CS6 Master Collection

Håndter alle kreative utfordringer med Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection. Design for nettbrett og smarttelefoner ved hjelp av nye banebrytende metoder, gjør bilderedigering raskere, lag fantastiske animasjoner, og formidle utrolige opplevelser. Gjør visjonen din til virkelighet takket være det utrolige designmiljøet.

Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection inkluderer: