Digital Publishing Solution (DPS 2015) er en del av Adobe Experience Manager for mobil.
Feilmelding

Feil under innsending av din binære til din iTunes-konto

Når du sender inn din binære til din iTunes Connect-konto, får du følgende feilmelding:

«Newsstand-appens info.plist på inneholde UINewsstandApp=True«

Denne feilen oppstår grunnet en endring i Apples iTunes Connect hvor det ikke lenger er mulig å spesifisere kategorien Newsstand for applikasjonen din.

Løsning: Velg kategorien Magazines i appen din

Hvis du velger Magazines for appkategorien (eller underkategorien), krever iTunes Connect at Newsstand-flagget er angitt til sant i info.plist; hvis ikke vil appen avvises.

Tidligere måtte automatisk fornyelse av abonnementer skje i Newsstand.

Nå kan du bruke enhver kategori til automatisk fornyelse av abonnementer, så ved å endre kategorien til News (og fjerne eventuelle referanser til Magazines i underkategoriene), vil innsendelsen overse Newsstand-flagget i info.plist og appen sender.

Til oppsummering:

• Apper som har Magazines i innstillingen for kategori eller underkategori i iTunes ha Newsstand-flagget angitt til sant i info.plist.
  • Apper som har Magazines i kategori eller underkategori overser Newsstand-flagget angitt til sant i info.plist.
  • Nå er det mulig å ha abonnementer som fornyes automatisk i alle kategorier (så lenge de ikke er gratis). Gratisabonnementer må fremdeles bruke kategorien Magazines.