Digital Publishing Solution (DPS 2015) er en del av Adobe Experience Manager for mobil.

Når et prosjekt opprettes, kan det oppstå en forsinkelse mens Report Suite fordeles. Når en forsinkelse oppstår, kan prosjektet få status «venter» under fordelingen. Report Suite i et ventende prosjekt kan forårsake problemer når appen brukes, frem til fordelingen er fullført.

Hvis prosjektet har status «venter», oppsto det et problem da prosjektet ble opprettet. Prøv det følgende for å fullføre opprettelsen av prosjektet:

• Vent.Opprettelsesprosessen kan kjøre i bakgrunnen, og kan da fullføres etter hvert. Vent omtrent 10 minutter og oppdater nettleseren din for å se om prosjektstatusen oppdateres.
  • Tving gjenopptakelse av opprettelsesprosessen.Du kan tvinge prosjektets opprettelsesprosess til å gjenopptas ved å endre prosjektet. For å tvinge prosjektopprettelsen til å gjenopptas, velger du prosjektet, klikker på ikonet Endre prosjekt, og klikker deretter på Lagre.

Dersom handlingene ovenfor ikke løser problemet, ta kontakt med Adobe kundestøtte.