Finnish Trust Network (FTN)

FTN-logo

Oversikt

Finnish Trust Network (FTN) er en aggregator av digitale identiteter (digitale ID-er) utstedt til finske borgere og organisasjoner av Finance Finland (Finanssiala), en gruppe med finske banker og Mobiilivarmenne, en gruppe med finske mobiloperatører. Underskrivere kan bruke sin FTN-legitimasjon til å autentisere identiteten deres og bruke en e-signatur via Digital Identity Gateway eller en ekstern digital signatur (skysignatur) i Adobe Acrobat Sign.  Begge tjenestene leveres av Intesi Group.

Følgende signaturtype oppnås ved signering med FTN-tjenesten:

• Avansert elektronisk signatur (AES) som samsvarer med eIDAS-forordningen

Når du bruker FTN til å bruke en skysignatur i Acrobat Sign, utstedes et digitalt sertifikat av Intesi Group basert på underskriverens identitet som er godkjent av FTN-tjenesten. Disse detaljene registreres i dokumentrevisjonsrapporten. Hvis du vil vite mer om kjøp av denne tjenesten direkte fra Adobe, kan du kontakte din salgs- eller kundesuksessrepresentant.

For administratorer

Hvis du bruker FTN til å bruke en ekstern digital signatur (skysignatur), kan du se gjennom dokumentasjonen på Konfigurere skysignaturleverandører for mer informasjon om hvordan du konfigurerer en begrenset identitetsleverandør.

Hvis du bruker FTN til å bruke en bekreftet e-signatur ved hjelp av Digital Identity Gateway, må du se gjennom Gateway for digital identitet-dokumentasjonen for mer informasjon om hvordan du konfigurerer en digital identitetsleverandør for bruk med Acrobat Sign i organisasjonen din.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet