Creative Cloud

Laste ned og installere

Laste ned og installere Creative Cloud-apper

Når du installerer din første app, installeres skrivebordsappen for Adobe Creative Cloud samtidig. Du bruker skrivebordsappen til å behandle fremtidige nedlastinger. Lær hvordan du laster ned og installerer:

Bedrifts- og teamkunder: Kontakt administrator for å få hjelp. Administratorer behandler apper på Administrasjonskonsollen.

Oppdatere Creative Cloud-apper

Lær hvordan du oppdaterer Creative Cloud-apper når du blir varslet om at en ny versjon er tilgjengelig.

Laste ned Creative Cloud-apper på en ny datamaskin

Finn ut hvordan du installerer, aktiverer og bruker Creative Cloud-apper på en ny datamaskin, selv om den forrige datamaskinen eller enheten din ikke er tilgjengelig lenger. Se Hvordan installerer jeg Creative Cloud-apper på en ny datamaskin? for å finne ut hvordan du gjør det.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere din Adobe-app på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Se Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene mine på?.

Hvordan installerer jeg hvis jeg har et bedrifts- eller teamabonnement?

Kontakt administrator for å få hjelp. Administratorer behandler apper på Administrasjonskonsollen.

Løse installasjonsproblemer

Løse vanlige påloggingsproblemer

Hvis du ønsker løsninger på vanlige påloggingsproblemer, ser du Feilsøke pålogging.

Stoppe Creative Cloud fra å gå tilbake til prøveversjonen

Lær hvordan du stopper Creative Cloud-apper som angir at du fortsatt er i prøveversjonen (eller at prøveversjonen er utløpt) selv om du allerede har kjøpt et Creative Cloud-abonnement. Se De kjøpte Creative Cloud-appene vises som prøveversjoner.

Rette opp nedlastings- og installasjonsfeil for Creative Cloud

Løse problemer som oppstår når du laster ned, installerer, oppdaterer eller åpner Creative Cloud-apper. Se Installasjonsfeilkoder og tilhørende løsninger.

Rette opp vanlige feil tilknyttet aktivering av Creative Cloud

Her finner du en oversikt over de vanligste aktiveringsfeilene for Creative Cloud og hvordan du løser dem. Se:

Bruke renseverktøyet i Creative Cloud til å løse installasjonsproblemer

Kjør renseverktøyet i Adobe Creative Cloud for å løse problemer med installasjon av Creative Cloud. Se Bruke renseverktøyet i Creative Cloud til å løse installasjonsproblemer.

Løse vanlige feil

Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen

Prøv disse løsningeneLøs installasjonsfeil | Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet hvis du mottok noen av følgende feil mens du oppdaterte Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

• «Kan ikke installere Creative Cloud-skrivebordsappen»
  • «Kan ikke oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen»
  • «Feilkode 1»
  • «Feilkode P1»
  • «Feilkode 50»
  • «Feilkode P50»
  • «Feilkode 1001»
  • «Feilkode 1002»

Feil: Adobe Creative Cloud, som kreves for å løse dette problemet, mangler eller er skadet

Creative Cloud logger meg av eller ber meg om å logge meg på gjentatte ganger

Feil: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler

Én av følgende feil oppstår når du forsøker å installere eller starte en Creative Cloud-appe:

• Windows-oppdateringer fra Microsoft som kreves for å installere dette produktet er ikke tilgjengelig på denne datamaskinen. Installer påkrevde oppdateringer og prøv igjen.
  • Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

Manglende dll er installert med en Windows-oppdatering. Se Feil: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler for mer informasjon.

Creative Cloud-skrivebordsappen åpnes ikke | Fremdriftshjulet roterer kontinuerlig

Har Creative Cloud-skrivebordsappen satt seg fast under lasting eller initialisering? Vises det roterende hjulet og en av disse meldingene:

• Lasting av programmet ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.
  • Initialisering av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig.

Hvis du prøvde å gjenopprette det og fortsatt ser det roterende hjulet, kan du prøve løsningene i Crative Cloud-skrivebordsappen åpnes ikke.

Andre nedlastingsalternativer

Laste ned Creative Cloud-apper

Hvis du får problemer med å installere Creative Cloud-apper ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammene direkte.

Laste ned eldre versjoner av Creative Cloud-apper

Hvis du har problemer med å installere en tidligere versjon ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammene direkte:

Creative Cloud | 2019, 2018

Eldre versjoner av Creative Cloud

Laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen

siden til Creative Cloud-skrivebordsappen klikker du på knappen Last ned og følger instruksjonene på skjermen.

Se Laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen hvis du har problemer med å installere.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Photoshop

Systemkrav for Lightroom

Lightroom CC  Systemkrav | Lightroom CC

Lightroom Classic CC  Systemkrav | Lightroom Classic CC.

Systemkrav for Illustrator

Systemkrav for InDesign

Systemkrav for alle Creative Cloud-apper

Den nyeste versjonen av Creative Cloud-apper støtter ikke enkelte eldre versjoner av Windows og Mac. Mer informasjon.

Document Cloud og Acrobat

Laste ned og installere (abonnement)

Laste ned og installere et Acrobat DC-abonnementet

Hvis du har kjøpt et Acrobat-abonnement, eller hvis du er medlem av Creative Cloud, følger du fremgangsmåten under for å laste ned og installere Acrobat DC på datamaskinen.

Laste ned og installere prøveversjonen av Adobe Acrobat Pro DC

Du kan laste ned skrivebordsprogrammet Adobe Acrobat Pro DC, og finne ut hvordan Acrobat Pro DC kan ta arbeidet ditt til neste nivå – med en kostnadsfri prøveversjon. Se Laste ned og installere prøveversjonen av Adobe Acrobat Pro DC.

Laste ned Acrobat DC på en ny datamaskin

Lær hvordan du installerer, aktiverer og bruker Acrobat DC på en ny datamaskin eller enhet, selv om den forrige datamaskinen eller enheten ikke lenger er tilgjengelig. Se Hvordan installerer jeg Acrobat DC på en ny datamaskin?

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet på en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Laste ned og installere (uten abonnement)

Laste ned Acrobat DC | Uten abonnement

Hvis du må installere Acrobat DC på nytt (uten abonnement, basert på serienummer), kan du laste ned installasjonsprogrammet direkte. Du trenger Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Laste ned Acrobat 2017

Hvis du må installere Acrobat 2017 på nytt, kan du laste ned installasjonsprogrammene direkte. Du må ha Acrobat 2017-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Laste ned tidligere versjon av Acrobat

Hvis du har kjøpt en tidligere versjon av Acrobat og må installere den på nytt, kan du lese hvordan du får tilgang til et produkt du har registrert tidligere.

Finne serienummeret ditt

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Løse vanlige problemer og feil

Løse vanlige påloggingsproblemer

Hvis du ønsker løsninger på vanlige påloggingsproblemer, ser du Feilsøke pålogging.

Feilsøke nedlastingsproblemer

Løse vanlige problemer med nettleseren, systemet og Internett-tilkoblingen. Slike problemer kan påvirke nedlastingen.

Aktivere og deaktivere Acrobat

Lær hvordan du kan aktivere og deaktivere Acrobat.

Gjør Acrobat eller Reader som standardeier av PDF-filer i Windows 10.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Adobe Document Cloud

Systemkrav for Adobe Reader DC

Photoshop Elements | Premiere Elements

Laste ned og installere

Installere Photoshop Elements

Installere Adobe Premiere Elements

Finne serienummeret ditt

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Løse inn et forhåndsbetalt kort

Se Hjelp med innløsningskoder for å lære hvordan du løser inn Adobe-kjøpet og konverterer en innløsningskode til et serienummer.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Løse vanlige problemer og feil

(Windows) Feilsøke installasjon| Photoshop Elements, Premiere Elements

Løs installasjonsproblemer for Photoshop Elements og Premiere Elements på Windows.

(MacOS) Feilsøke installasjon| Photoshop Elements, Premiere Elements

Løs installasjonsproblemer for Photoshop Elements og Premiere Elements på Mac OS.

Photoshop Elements og Premiere Elements starter ikke | Windows 10

Noen ganger kan Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements og Elements Organizer ikke kjøres på datamaskiner som er oppgradert til Windows 10. Programmene krasjer når du prøver å starte dem. Se Oppstartproblemer i Windows 10 for å løse dette problemet.

Aktivere og deaktivere Adobe-produkter

Andre nedlastingsalternativer

Laste ned Photoshop Elements

Hvis du ikke lenger har filene for å installere Photoshop Elements, må du laste ned installasjonsprogrammet.

Laste ned Adobe Premiere Elements

Hvis du ikke lenger har filene for å installere Adobe Premiere Elements, må du laste ned installasjonsprogrammet.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Photoshop Elements

Systemkrav for Adobe Premiere Elements

Creative Suite og Lightroom

Laste ned og installere

Laste ned og installere Lightroom

Lightroom CC og Lightroom Classic CC Lær hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-programmer.

Lightroom 6 eller tidligere  Vi tilbyr bare nedlastinger for våre gjeldende produkter. Lær hvordan du får tilgang til produkter som er registrert tidligere.

Laste ned Creative Suite-produkter

Vi tilbyr bare nedlastinger for våre gjeldende produkter. Hvis du vil lære mer om våre nyeste kreative verktøy, starter du en kostnadsfri prøveversjon av Adobe Creative Cloud.

Hvis du har kjøpt et Creative Suite-produkt og må installere det på nytt, kan du lese hvordan du får tilgang til et produkt du har registrert tidligere.

Finne serienummeret ditt

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Løse vanlige problemer og feil

Feilsøke problemer med nedlasting av Creative Suite

Løse vanlige problemer med nettleseren, systemet og Internett-tilkoblingen. Slike problemer kan påvirke nedlastingen.

Aktivere og deaktivere Adobe-produkter

Installasjonsfeil med avslutningskode 6 eller 7

Hvis du mottar en avslutningskode 6 eller 7 når du installerer et Creative Suite-program (CS5, CS5.5, CS6), kan du prøve løsningene i Installasjonsfeil med avslutningskode 6 eller 7 | CS.

Oppgraderingsfeil: «Dette serienummeret gjelder ikke for et kvalifisert produkt»

Har du problemer med å finne serienummeret ved oppgradering? Prøv løsningene i Oppgraderingsfeil: «Dette serienummeret gjelder ikke for et kvalifisert produkt».

Fjerne den avviklede Adobe Download Assistant

Adobe Download Assistant (ADA) som tidligere ble brukt til å administrere nedlasting av Adobe-prøveprogrammer, er avviklet.  Nedenfor finner du informasjon om hvordan du fjerner Adobe Download Assistant.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Lightroom

Finn systemkrav for Lightroom:

Systemkrav for Creative Suite

Technical Communication Suite

Laste ned og installere

Hvordan kjøper jeg et abonnement på Technical Communication Suite?

Komme raskt og enkelt i gang med et abonnement: Gå til siden Kjøpeveiledning, velg et produkt og abonnement, og fullfør kjøpet.

Hvis du vil installere appene, ser du etter en e-postmelding fra Adobe med et serienummer og en kobling for å laste ned programvaren. Når du har lastet ned produktet, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet og følger instruksjonene på skjermen for å installere produktet og starte abonnementet

Hvordan installerer jeg appene i Technical Communication Suite?

Se etter en e-postmelding fra Adobe med et serienummer og en kobling for å laste ned programvaren. Du kan også laste ned hvert av produktene i Technical Communication Suite fra siden Komme i gang:

Komme i gang med Acrobat

Komme i gang med Captivate

FrameMaker – Komme i gang

Kom i gang med Presenter

Komme i gang med Robohelp

Kan jeg laste ned en prøveversjon av suite eller en av de andre appene?

Ja! Du kan laste ned en kostnadsfri prøveversjon. Du må logge på med Adobe ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Hvis du vil ha mer detaljerte instruksjoner, ser du Laste ned og installere ikke-Creative Cloud-programmer.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Løse vanlige problemer og feil

Hvorfor fungerer ikke min e-post for pålogging?

Hvorfor kan jeg ikke laste ned appene mine?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Technical Communication Suite og andre Adobe-apper.

Hvor finner jeg serienummeret mitt?

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Sjekke systemkrav

Technical Communication Suite

Captivate

FrameMaker

Presenter

RoboHelp

Gratisverktøy

Flash Player

Laste ned og installere Flash Player

Adobe Flash Player – nedlasting.

Kontroller at Flash Player er installert

Se Hjelp for Flash Player for å kontrollere om Flash Player allerede er installert på systemet.

Løse vanlige problemer med Flash Player

Løse problemer med installasjon av Flash Player

Windows 7 og tidligere Følg denne trinnvise veiledningen for å feilsøke installasjonsproblemer med Adobe Flash Player på Windows 7 og tidligere versjoner.

Mac OS Følg denne trinnvise veiledningen for å feilsøke installasjonsproblemer med Adobe Flash Player på Mac OS.

Aktivere Flash Player i nettleseren

Internet Explorer Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Internet Explorer.

Opera Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Opera.

Safari Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Safari.

Acrobat Reader

Laste ned og installere Acrobat Reader DC

Last ned og installer Adobe Acrobat Reader DC.

(Windows) Feilsøke installasjon av Reader

Hvis du hadde problemer med å laste ned eller installere Acrobat Reader, kan du se Feilsøke installasjon av Acrobat Reader | Windows.

(MacOS) Feilsøke installasjon av Reader

Hvis du hadde problemer med å laste ned eller installere Acrobat Reader på Mac, kan du se Feilsøke nedlasting og installasjon av Acrobat Reader på Mac OS.

AIR

Laste ned og installere Adobe AIR

Laste ned og installere Adobe AIR SDK

Last ned Adobe® AIR® SDK og Compiler og få et konsekvent og fleksibelt utviklingsmiljø for levering av programmer og spill utenom nettleseren på tvers av enheter og plattformer (Windows, Mac, iOS, Android).

(Windows) Feilsøke installasjon av AIR

Følg trinnene for å feilsøke installasjons- og nedlastingsproblemer knyttet til Adobe AIR SDK på Windows-operativsystemer.

(MacOS) Feilsøke installasjon av AIR

Følg trinnene for å feilsøke installasjons- og nedlastingsproblemer knyttet til Adobe AIR SDK på Mac-operativsystemer.

Digital Editions

Laste ned og installere Digital Editions

Last ned Adobe Digital Editions.

Autorisere og deautorisere Adobe Digital Editions

Lær hvordan du kan autorisere og deautorisere Adobe Digital Editions.

Overføre en e-bok til et lesebrett i Adobe Digital Editions

Følg trinnene for å overføre en e-bok i Adobe Digital Editions til din e-bok- eller lesebrettenhet.

Komme i gang med Adobe Digital Editions

Lær hvordan du installerer og bruker Adobe Digital Editions. Finn ut hvordan du autoriserer og deautoriserer Adobe Digital Editions, les e-bøker ved hjelp av Adobe Digital Editions, og overfør e-bøker mellom flere enheter.

Finne svar på vanlige spørsmål

Finn svar på Vanlige spørsmål om Digital Editions.

Shockwave Player

Laste ned og installere Shockwave Player

Last ned Shockwave Player.

Finne svar på vanlige spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om Shockwave Player.

(Windows) Feilsøke installasjon av Shockwave Player

Følg trinnene for å feilsøke installasjonsproblemer knyttet til Shockwave Player på Windows-operativsystemer.

(MacOS) Feilsøke installasjon av Shockwave Player

Følg trinnene for å feilsøke installasjonsproblemer knyttet til Shockwave Player på Mac-operativsystemer.