Aktiver nettleserbasert pålogging

Når du som administrator oppretter og utrullerer pakker, må sluttbrukerne starte Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å komme i gang med Adobe-produkter og -tjenester. Når brukerne lanserer applikasjoner, må de logge på.

Som standard må brukerne logge på med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Du kan imidlertid velge å omdirigere brukerne til å logge på via nettleseren.

For å sikre at brukerne logger på via nettleseren, velger du Aktiver nettleserbasert pålogging.

Aktiver nettleserbasert pålogging

Opplevelsen for sluttbrukerne

Som sluttbruker blir du umiddelbart omdirigert til å logge på via nettleseren når du starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, med mindre du allerede er logget på.

Når du har logget på, vises denne meldingen:

Påloggingen var vellykket

Når du går tilbake til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, vises standardpanelet.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet