Brukerveiledning Avbryt

Drifte en nettside ved hjelp av Adobe Express

1. Brukerveiledning for Adobe Express
  2. Innledning
    1. Oversikt over Adobe Express
    2. Nyheter i Adobe Express
    3. Systemkrav for Adobe Express
    4. Tastatursnarveier for Adobe Express
    5. Vanlige spørsmål om Adobe Express
    6. Kjente problemer i Adobe Express
    7. Vanlige spørsmål om den gratis prøveversjonen av Adobe Express
    8. Progressiv webapplikasjon
    9. Legg til Adobe Express-nettleserutvidelsen
  3. Den nye Adobe Express-mobilapplikasjonen
    1. Oversikt
    2. Vanlige spørsmål
    3. Nyheter i Adobe Express
    4. Systemkrav
    5. Kjente problemer
    6. Overføre filer
    7. Lage bilder ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    8. Lage teksteffekter ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    9. Bruke Generativt fyll til å sette inn objekter
    10. Bruke Generativt fyll til å fjerne objekter
    11. Bruke generativ kunstig intelligens til å lage maler som kan redigeres
    12. Lage og redigere videoer
    13. Utforske maler
    14. Samarbeide og kommentere
    15. Planlegge og publisere innlegg på sosiale medier
    16. Jobbe med ressurser fra Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    17. Opprette og administrere varemerker
  4. Opprette og redigere grafikk, bilder og videoer
    1. Jobbe med kreative ressurser fra Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    2. Importere og forbedre PDF-filer i Adobe Express
    3. Komme i gang med Adobe Express-maler
    4. Opprette en ny mal fra bunnen av
    5. Dele designer som maler som kan remikses
    6. Lage en nettside ved hjelp av Adobe Express
    7. Legge til flere sider i Adobe Express
    8. Lage en video ved hjelp av Adobe Express
    9. Finne og sende inn innholds-ID for Adobe Stock
    10. Animere tekst og bilder ved hjelp av Adobe Express
    11. Importere fargetemaer fra Adobe Color
    12. Oversette filer og maler
    13. Jobbe med lag
    14. Utforske Adobe Express-malene ved hjelp av ChatGPT
    15. Legge til diagrammer i design
    16. Designer for trykking
  5. Presentasjoner
    1. Importere en PowerPoint-fil
    2. Utforske presentasjonsmaler
    3. Administrere sider
    4. Presentere et design
  6. Bakgrunner
    1. Legge til et bakgrunnsbilde i et design
    2. Enkelt fjerne bakgrunner i videoer
    3. Erstatte sidebakgrunner i bilder
  7. Generativ kunstig intelligens
    1. Generer et bilde fra en tekst ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    2. Generer teksteffekter ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    3. Sett inn eller erstatt objekter i et bilde med generativt fyll
    4. Fjern objekter fra et bilde ved å bruke generativt fyll
    5. Generer redigerbare maler ved å bruke Tekst til mal (Beta)
  8. Opprette og administrere varemerker
    1. Opprett et varemerke
    2. Administrer delte varemerker
    3. Redigere roller i varemerker
    4. Spesialskrifter
    5. Creative Cloud Libraries
    6. Lås og lås opp elementer i designer
    7. Angi kontroller for varemerkestiler i maler
    8. Ta utgangspunkt i en delt mal for å lage innhold
    9. Bruk varemerkefarger
  9. Opprette og administrere prosjekter
    1. Opprette prosjekter
    2. Opprette nye filer, mapper, varemerker og biblioteker
    3. Kopiere filer, varemerker og biblioteker
    4. Flytte filer, varemerker og biblioteker
    5. Dele prosjekter
    6. Vanlige spørsmål om prosjekter
    7. Feilsøking av prosjekter
  10. Innholdsplanlegger
    1. Oversikt over innholdsplanleggeren
    2. Koble til kontoer for sosiale medier
    3. Planlegge og publisere innlegg på sosiale medier
    4. Generere bildetekster (Beta) for sosiale medier i KI
    5. Mediespesifikasjoner for innlegg på sosiale medier
    6. Vanlige spørsmål om innholdsplanleggeren
  11. Raske handlinger
    1. Endre størrelsen på bilder med raske handlinger
    2. Fjern bakgrunnen i bilder med raske handlinger
    3. Konverter filformatet til bilder ved hjelp av raske handlinger
    4. Beskjær et bilde med raske handlinger
    5. Animer en karakter fra lyd
    6. Legg til teksting av videoer ved hjelp av raske handlinger
    7. Klipp videoer med raske handlinger
    8. Endre størrelsen på en video med raske handlinger
    9. Konverter video til en GIF-fil med raske handlinger
    10. Konverter video til en MP4-fil med raske handlinger
    11. Beskjær en video med raske handlinger
    12. Slå sammen videoer og bilder ved hjelp av raske handlinger
    13. Konverter til eller fra PDF-format med raske handlinger
    14. Rediger tekst og bilder i PDF-filer med raske handlinger
    15. Sett sammen filer til én enkelt PDF-fil med raske handlinger
    16. Organiser sider til én enkelt PDF-fil med raske handlinger
    17. Generer en QR-kode med raske handlinger
    18. Vanlige spørsmål om raske handlinger
  12. Publisere og dele
    1. Samarbeid og kommenter i Adobe Express
    2. Vær vert for et prosjekt ved hjelp av Adobe Express
    3. Kopier filer mellom kontoer
    4. Personvern og tillatelser
  13. Adobe Express på mobil
    1. Adobe Express for iOS
    2. Adobe Express for Android
    3. Administrere Adobe Express-abonnementer på iOS
    4. Administrere Adobe Express-abonnementer på Android
    5. Administrere Adobe Express-abonnementer i Samsung Galaxy Store
  14. Adobe Express for utdanningssektoren
    1. Tegn med pensler
    2. Fest til form
    3. Vanlige spørsmål om Adobe Express for utdanningssektoren
    4. Vanlige spørsmål for lærere om Adobe Express for utdanningssektoren
    5. Vanlige spørsmål for elever om Adobe Express for utdanningssektoren
    6. Vanlige spørsmål om innføring av Adobe Express for utdanningssektoren
    7. Manglende ikoner i Adobe Express-mobilapplikasjonen – Vanlige spørsmål

Web hosting er enkelt med de grunnleggende designelementene i Adobe Express.

Drift din egen nettside – fra forhåndsvisning til aktiv modus. Del et nettsted bestående av én side med Adobe Express uten å registrere deg for drift.

Drifte en nettside med en unik nettadresse

1. Fullfør nettsiden og velg Del når du er klar.

2. Under Alternativer for publisering legger du til en passende titteltilskrivelser, forfatter  og Alternativer for  publisering. Du kan velge å slå av forfatter hvis du ønsker det.

3. Den unike nettadressen finner du under Del publisert kobling.

Tips:
    • Velg Del > Alternativer for publisering for å publisere en eksisterende nettside på nytt ved å oppdatere tittelen og tilskrivelsene.
    • Velg Opphev publisering under DelAlternativer for publisering når du ikke har bruk for nettstedet lenger.

Vanlige spørsmål

Hva er web hosting (drift av innhold)?

Web hosting er en tjeneste som lar deg publisere et nettsted eller nettside på Internett.

Hva er web hosting i Adobe Express?

Å drifte Adobe Express-filer innebærer at du kan generere en unik nettadresse for hver innholdsdel du publiserer. Generer unike koblinger til innlegg, sider og videoer. Del koblingen som genereres.

Kan jeg drifte innhold på en annen server?

Adobe Express-innhold driftes på Adobe-servere. Du kan bygge inn vertsinnhold (eller lenker til vertsinnhold) på ditt eget nettsted. Adobe Express støtter ikke drift av innholdet direkte på din egen server.

Hva er eventuelle gjeldende grenser for antall publiserte Adobe Express-verk som kan driftes?

For øyeblikket har vi ingen begrensninger for hvor mange publiserte Adobe Express-opprettinger vi kan drifte for deg, så det er bare å skape og publisere.

Har du et spørsmål eller en idé?

Kom innom for å bli inspirert, bli for kreativiteten!
Besøk fellesskapet vårt for å oppdage nye ideer, få eksperttips og finne løsninger på vanlige problemer.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet