Brukerveiledning Avbryt

Opprette og dele Creative Cloud-biblioteker

1. Brukerveiledning for Adobe Express
  2. Innledning
    1. Oversikt over Adobe Express
    2. Nyheter i Adobe Express
    3. Systemkrav for Adobe Express
    4. Tastatursnarveier for Adobe Express
    5. Vanlige spørsmål om Adobe Express
    6. Kjente problemer i Adobe Express
    7. Vanlige spørsmål om den gratis prøveversjonen av Adobe Express
    8. Progressiv webapplikasjon
    9. Legg til Adobe Express-nettleserutvidelsen
  3. Den nye Adobe Express-mobilapplikasjonen
    1. Oversikt
    2. Vanlige spørsmål
    3. Nyheter i Adobe Express
    4. Systemkrav
    5. Kjente problemer
    6. Overføre filer
    7. Lage bilder ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    8. Lage teksteffekter ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    9. Bruke Generativt fyll til å sette inn objekter
    10. Bruke Generativt fyll til å fjerne objekter
    11. Bruke generativ kunstig intelligens til å lage maler som kan redigeres
    12. Lage og redigere videoer
    13. Utforske maler
    14. Samarbeide og kommentere
    15. Planlegge og publisere innlegg på sosiale medier
    16. Jobbe med ressurser fra Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    17. Opprette og administrere varemerker
  4. Opprette og redigere grafikk, bilder og videoer
    1. Jobbe med kreative ressurser fra Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    2. Importere og forbedre PDF-filer i Adobe Express
    3. Komme i gang med Adobe Express-maler
    4. Opprette en ny mal fra bunnen av
    5. Dele designer som maler som kan remikses
    6. Lage en nettside ved hjelp av Adobe Express
    7. Legge til flere sider i Adobe Express
    8. Lage en video ved hjelp av Adobe Express
    9. Finne og sende inn innholds-ID for Adobe Stock
    10. Animere tekst og bilder ved hjelp av Adobe Express
    11. Importere fargetemaer fra Adobe Color
    12. Oversette filer og maler
    13. Jobbe med lag
    14. Utforske Adobe Express-malene ved hjelp av ChatGPT
  5. Presentasjoner
    1. Importere en PowerPoint-fil
    2. Utforske presentasjonsmaler
    3. Administrere sider
    4. Presentere et design
  6. Bakgrunner
    1. Legge til et bakgrunnsbilde i et design
    2. Enkelt fjerne bakgrunner i videoer
    3. Erstatte sidebakgrunner i bilder
  7. Generativ kunstig intelligens
    1. Generer et bilde fra en tekst ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    2. Generer teksteffekter ved hjelp av generativ kunstig intelligens
    3. Sett inn eller erstatt objekter i et bilde med generativt fyll
    4. Fjern objekter fra et bilde ved å bruke generativt fyll
    5. Generer redigerbare maler ved å bruke Tekst til mal (Beta)
  8. Opprette og administrere varemerker
    1. Opprett et varemerke
    2. Administrer delte varemerker
    3. Redigere roller i varemerker
    4. Spesialskrifter
    5. Creative Cloud Libraries
    6. Lås og lås opp elementer i designer
    7. Angi kontroller for varemerkestiler i maler
    8. Ta utgangspunkt i en delt mal for å lage innhold
    9. Bruk varemerkefarger
  9. Opprette og administrere prosjekter
    1. Opprette prosjekter
    2. Legge til filer, mapper, varemerker og biblioteker
    3. Kopiere filer, varemerker og biblioteker
    4. Flytte filer, varemerker og biblioteker
    5. Dele prosjekter
    6. Vanlige spørsmål om prosjekter
  10. Innholdsplanlegger
    1. Oversikt over innholdsplanleggeren
    2. Koble til kontoer for sosiale medier
    3. Planlegge og publisere innlegg på sosiale medier
    4. Generere bildetekster (Beta) for sosiale medier i KI
    5. Mediespesifikasjoner for innlegg på sosiale medier
    6. Vanlige spørsmål om innholdsplanleggeren
  11. Raske handlinger
    1. Endre størrelsen på bilder med raske handlinger
    2. Fjern bakgrunnen i bilder med raske handlinger
    3. Konverter filformatet til bilder ved hjelp av raske handlinger
    4. Beskjær et bilde med raske handlinger
    5. Animer en karakter fra lyd
    6. Legg til teksting av videoer ved hjelp av raske handlinger
    7. Klipp videoer med raske handlinger
    8. Endre størrelsen på en video med raske handlinger
    9. Konverter video til en GIF-fil med raske handlinger
    10. Konverter video til en MP4-fil med raske handlinger
    11. Beskjær en video med raske handlinger
    12. Slå sammen videoer og bilder ved hjelp av raske handlinger
    13. Konverter til eller fra PDF-format med raske handlinger
    14. Rediger tekst og bilder i PDF-filer med raske handlinger
    15. Sett sammen filer til én enkelt PDF-fil med raske handlinger
    16. Organiser sider til én enkelt PDF-fil med raske handlinger
    17. Generer en QR-kode med raske handlinger
    18. Vanlige spørsmål om raske handlinger
  12. Publisere og dele
    1. Samarbeid og kommenter i Adobe Express
    2. Vær vert for et prosjekt ved hjelp av Adobe Express
    3. Kopier filer mellom kontoer
    4. Personvern og tillatelser
  13. Adobe Express på mobil
    1. Adobe Express for iOS
    2. Adobe Express for Android
    3. Administrere Adobe Express-abonnementer på iOS
    4. Administrere Adobe Express-abonnementer på Android
    5. Administrere Adobe Express-abonnementer i Samsung Galaxy Store
  14. Adobe Express for utdanningssektoren
    1. Tegn med pensler
    2. Vanlige spørsmål om Adobe Express for utdanningssektoren
    3. Vanlige spørsmål for lærere om Adobe Express for utdanningssektoren
    4. Vanlige spørsmål for elever om Adobe Express for utdanningssektoren
    5. Vanlige spørsmål om innføring av Adobe Express for utdanningssektoren
    6. Manglende ikoner i Adobe Express-mobilapplikasjonen – Vanlige spørsmål

Få tilgang til alle designelementene dine på ett sted, og skap konsekvent innhold sammen med arbeidsgruppen din ved hjelp av Adobe Express.

Adobe Express-deeplink

Prøv det i Adobe Express
Se hvordan du med noen enkle trinn oppretter et bibliotek og deretter legger til fargene, skriftene og grafikkene du ønsker.

Opprette biblioteker

1. På hjemmesiden til Adobe Express velger du Dine ting i panelet til venstre, og velger Biblioteker > Opprett bibliotek

2. Gi biblioteket et navn i vinduet som vises, og velg Opprett.

3. Konsolider alle ressursene dine ved å legge til farger, skrifter og grafikk i biblioteket ditt.

Tips:

Du kan enkelt utføre oppgaver i biblioteket, for eksempel gi nytt navn, slette, bruke som varemerke og mye mer ved å velge ikonet med tre prikker  .

Delte biblioteker

1. Velg ikonet Del   > Inviter andre.

2. Skriv inn en e-postadresse. Bruk rullegardinmenyen for å angi redigeringstillatelse til Kan redigere eller Kan vise.

3. Velg Inviter til å redigere eller Inviter til å vise, avhengig av innstillingene for tillatelser.

Godta invitasjonen til biblioteker

1. Godta bibliotekvarslingen via e-posten din eller fra varslingssenteret i applikasjonen.

2. Gå til Dine ting > Biblioteker for å få tilgang til det delte biblioteket.

Hva er neste skritt?

Bruk Adobe Express for å oppnå konsekvent varemerkebygging i alle designer og unngå eventuelle variasjoner i grafikk, farger eller skrifter.

Har du et spørsmål eller en idé?

Kom innom for å bli inspirert, bli for kreativiteten!
Besøk fellesskapet vårt for å oppdage nye ideer, få eksperttips og finne løsninger på vanlige problemer.