Tilpassede redaksjonelle publiseringsløsninger

Bok-, avis- og magasinforlag og bedriftsbaserte utgivere som trenger å optimalisere produksjonen og effektivisere designmessige og redaksjonelle prosesser, kan kjøpe svært effektive redigeringssystemer utviklet for Adobe® InDesign® og Adobe InCopy® fra alle de følgende løsningsleverandørene. Alle løsningsleverandørene er lisensierte InDesign- og InCopy-forhandlere.

Løsningsleverandører

Vær oppmerksom på at mange systemintegratorer har kontorer og tilbyr tjenester og løsninger i andre land enn det hovedkvarteret ligger i.

Gå mer i dybden:

Automatisering

Plugin-moduler