Automatisert publisering med XML og skript

Få detaljert informasjon om XML- og skriptstøtten i Adobe® InCopy®, og få et godt grunnlag for tilpassede løsninger som overholder nettopp dine redaksjonelle publiseringskrav.

Få detaljert informasjon om XML- og skriptstøtten i Adobe® InCopy®, og få et godt grunnlag for tilpassede løsninger som overholder nettopp dine redaksjonelle publiseringskrav.

XML-ressurser

Omform XML med XSL

Omform XML til HTML eller et hvilket som helst tekstformat, blant annet ren tekst, PDF, PostScript®, HTML, andre former for XML og kodet Adobe InDesign®-tekst (hentet fra “Real World Adobe InDesign CS2”).

Cox Newspapers

Se hvordan en stor aviskjede, Cox Newspapers, har effektivisert publisering i flere medier og forbedret merkenavnet ved hjelp av InDesign og InCopy.

Vis eller last ned (PDF, 700 kB) fil

Time Out New York

Finn ut hvordan New York Citys ukentlige kultur- og underholdningsbibel, Time Out New York, har vært banebrytende i bruken av XML i publiseringssystemet SoftCare K4 ved hjelp av InDesign og InCopy.

BusinessWeek

Finn ut hvordan InDesign, InCopy, publiseringssystemet SoftCare K4 og effektiviteten til XML gjorde det mulig for BusinessWeek å kombinere separate arbeidsflyter for trykksaker og Internett i én effektiv prosess.

Skriptressurser

Adobe InCopy er fullstendig skriptbart, noe som gir deg mulighet til å effektivisere arbeidsflyter og opprette tilpassede løsninger. Automatiser kjedelige produksjons- og redaksjonsoppgaver – alt fra grunnleggende dokumenthåndtering til tekst- og skriftoperasjoner. Lag tilpassede brukergrensesnittelementer, for eksempel flytende paneler, fremdriftsindikatorer og interaktive dialogbokser. Du kan til og med legge til unike menyelementer. Følgende ressurser kan hjelpe nybegynnere med å komme i gang og erfarne programmerere med å utvide kunnskapen.

Introduksjon til skript

Ta en kikk på denne informative innføringen i grunnleggende bruk av skript for Adobe Creative Suite® 4-programmene.

Vis eller last ned (PDF, 851 kB) fil

Veiledning til Adobe Creative Suite JavaScript-verktøy

Ta en kikk på dette dokumentet for å få informasjon om JavaScript-funksjonene, -verktøyene og -objektene som er felles for alle Adobe Creative Suite®-komponenter som støtter JavaScript.

Vis eller last ned veiledningen til JavaScript-verktøy (PDF, 4,3 MB) fil

InDesign XML-ressurser

XML-ressurser for InDesign er også tilgjengelig.

XMP-ressurser

XMP – intelligens i medier

Adobes Extensible Metadata Platform (XMP) er en merkingsteknologi som gir deg mulighet til å innlemme data om en fil, kalt metadata, i selve filen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan partnere og standarder bruker XMP, kan du gå til XMP-webområdet.

XMP-teknologi for utviklere

Med XMP-verktøysettet kan du integrere metadatafunksjonalitet i produktet eller løsningen. Det støtter Mac OS, Windows® og UNIX® og leveres med eksempler, dokumentasjon, kildekode og prosjektfiler. XMP-verktøysettet er tilgjengelig under BSD-lisensen.