Systemkrav | mars 2018- og oktober 2017 (13.x)-utgaven av InCopy CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10*
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

* Støttes ikke på Windows 10-versjon 1507.

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • macOS versjon 10.13 (High Sierra), macOS X versjon 10.12 (Sierra) eller Mac OS X versjon 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort (støtter Retina-skjerm)
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett†

† Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsgebyrer kan påløpe.

Systemkrav for InCopy CC (2017)

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • macOS 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort (støtter Retina-skjerm)
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

* Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsgebyrer kan påløpe.

Systemkrav for InCopy CC (2015)

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort (støtter Retina-skjerm)
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

* Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.