Datamaskinen din må oppfylle de minste tekniske spesifikasjonene som beskrives nedenfor, for å kjøre og bruke InCopy CC.

Gjelder for:

Oktober 2018-versjonen (14.0)

Systemkrav for tidligere versjoner:

Den nyeste versjonen av Creative Cloud-applikasjonene støtter ikke enkelte eldre versjoner av Windows og Mac. Finn ut mer.

Minimum systemkrav for InCopy CC

Windows

Minimumskrav
Prosessor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, eller Windows 10*
RAM 4 GB RAM (16 GB anbefales)
Plass på harddisken 3 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter), SSD anbefales
Skjermoppløsning skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 x 1080 anbefales)
Skjermkort 32-biters skjermkort
Internett Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†
Annet Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer

*Støttes ikke på Windows 10 versjon 1507, 1511 og 1607.

macOS

Minimumskrav
Prosessor Intel-prosessor med flere kjerner
Operativsystem macOS versjon 10.13 (High Sierra) eller macOS versjon 10.12 (Sierra)
RAM 4 GB RAM (16 GB anbefales)
Plass på harddisken 3 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
Skjermoppløsning Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 x 1080 anbefales), støtte for Retina-skjerm
Skjermkort 32-biters skjermkort
Internett Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†
Annet Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer

† Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.