Systemkrav for InCopy

Datamaskinen din må oppfylle de minste tekniske spesifikasjonene som beskrives nedenfor, for å kjøre og bruke InCopy.

Gjelder for:

InCopy 2022 versjon 17.0 og senere.

Systemkrav for tidligere versjoner:

Windows

Prosessor

Intel-prosessor med flere kjerner (med 64-bitsstøtte) eller AMD Athlon® 64-prosessor

Operativsystem

Windows 10 64-bits (versjon 1909) eller nyere; LTSC-versjoner støttes ikke
Støttes på Windows 10-versjon 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2.

RAM

Minimum 4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plass på harddisken

• 3,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjonen
  • Ytterligere ledig plass under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare flash-lagringsenheter)
  • SSD anbefales

Skjermoppløsning

Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 X 1080 anbefales), støtte for HiDPI-skjerm.

Støttet videoadapter

Skjermkort – 32-bits skjermkort.

Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett. †

macOS

Prosessor

• Intel-prosessor med flere kjerner eller Apple silicon/M1
  • SSE4.2 eller nyere SIMD-motor

Operativsystem

• macOS-versjon 12.0 (Monterey)
  • macOS-versjon 11 (Big Sur)
  • macOS-versjon 10.15 (Catalina)

RAM

Minimum 4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plass på harddisken

• 4,5 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjonen
  • Ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)

Skjermoppløsning

Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 x 1080 anbefales), støtte for Retina-skjerm

Støttet videoadapter

Skjermkort – 32-bits skjermkort

Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

† Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Språkversjoner tilgjengelig for InCopy

Dansk

Tysk

Engelsk

Spansk

Fransk

Fransk*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiensk

Nederlandsk

Norsk

Polsk

Portugisisk (Brasil)

Finsk

Svensk

Tyrkisk

Ukrainsk

Tsjekkisk

Russisk

Arabisk**

Japansk

Forenklet kinesisk

Tradisjonelt kinesisk

한국어

** Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.