Datamaskinen din må oppfylle de minste tekniske spesifikasjonene som beskrives nedenfor, for å kjøre og bruke InCopy.

Gjelder for:

November 2019-versjonen (15.0)

Systemkrav for tidligere versjoner:

Minimum systemkrav for InCopy

Windows

Minimumskrav
Prosessor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
Operativsystem Microsoft Windows 7 (64-bit) med Service Pack 1 eller Windows 10* (64-bit)
RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plass på harddisken 3,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter), SSD anbefales
Skjermoppløsning

Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 X 1080 anbefales), støtte for HiDPI-skjerm

Merk: Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 10 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer

Skjermkort 32-biters skjermkort
Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

*Støttes ikke på Windows 10-versjonene 1507, 1511, 1703 og 1709.

macOS

Minimumskrav

Prosessor

Intel-prosessor med flere kjerner

Operativsystem

macOS versjon 10.15 (Catalina), macOS versjon 10.14 (Mojave) eller macOS versjon 10.13 (High Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plass på harddisken

3,5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)

Skjermoppløsning

Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 x 1080 anbefales), støtte for Retina-skjerm

Skjermkort

32-biters skjermkort

GPU For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales), og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
  • Støttede maskiner
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
        Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
  • For å kontrollere VRAM-verdien velger du MacOm denne maskinen (grafikkinformasjon)
  • Du kan finne ut om datamaskinen din støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller nyere) ved å se dette Apple-støttedokumentet.
Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

† Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.