MENA-versjoner (midtøstlige og nordafrikanske språk) av Creative Cloud-programvaren vises eventuelt ikke på listen over Creative Cloud-skrivebordsapper på grunn av språkinnstillingene i appen din. Du får tilgang til MENA-versjoner av InDesign eller Illustrator ved å midlertidig bytte språket i Creative Cloud-skrivebordsappen til enten hebraisk eller arabisk. Slik gjør du det:

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsappen og kontrollere at du ar logget på. Hvis du ikke ser ikonet, starter du appen slik:

• Windows: Velg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS:Velg Go > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Klikk på de tre vertikale prikkene () øverst til høyre på skjermen, og velg deretter Innstillinger.

preferences_CC_1
  3. Velg Creative Cloud > Apper.

4. Velg arabisk eller hebraisk fra språklisten i appen:

• Engelsk arabisk –
    • Engelsk hebraisk –
  5. Du lukker dialogboksen Innstillinger ved å klikke på venstre pil ved siden av Innstillinger ().

6. Klikk på Apper i Creative Cloud-skrivebordsappen for å vise listen over tilgjengelig programvare.

7. Fra listen over tilgjengelig programvare installerer du InDesign CC eller Illustrator CC ved å klikke på Installer-knappen.