Når du skriver ut et InDesign-dokument som en PostScript-fil, er alternativene for å tilpasse siden deaktivert.

alternativer deaktivert
Alternativer for å tilpasse siden er deaktivert

Løsning

Dette problemet oppstår hvis du har valgt Enhet uavhengig som PPD. Du løser dette problemet ved å velge Adobe PDF fra PPD-listen.

Hvis Adobe PDF ikke er oppført under PPD, følger du fremgangsmåten nedenfor hvis du vil ha Adobe PDF som et alternativ på PPD-listen. Acrobat 9 PPD støtter egendefinerte sidestørrelser, som ofte er kreves når du bruker denne arbeidsflyten med Print Booklet-funksjonen i InDesign.

1. Lukk InDesign.

2. Naviger til /Programmer/Adobe InDesign CC 2018/Forhåndsinnstillinger/.

3. Opprett en mappe med navnet PPDer. Mappenavnet skiller mellom store og små bokstaver.

4. Last ned PPD fra koblingen under.

Last ned

5. Pakk ut ADPDF9.PPD fra den nedlastede zip-filen og legg den inn i PPD-mappen som ble opprettet på trinn 3.

6. Start InDesign og velg Adobe PDF fra PPD-listen.

Alternativer for å tilpasse siden er nå aktivert.