Adobe fortsetter å fokusere på å utvikle innovative apper med enestående teknologi for mobilenheter, og i den forbindelse avvikler vi Premiere Clip. Fra 17. september 2019 blir Premiere Clip ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra Google Play Store og Apple App Store.

Hvis du er en eksisterende Premiere Clip-bruker, kan du fortsette å bruke appen som før. Det vil imidlertid ikke komme flere oppdateringer for appen. Vi tilbyr teknisk støtte for Premiere Clip frem til 17. mars 2020.

Klar til å prøve noe nytt?

Adobe Premiere Rush: Vår nye videoredigeringsapp for datamaskiner og mobilenheter

Adobe har som mål å levere enestående programvare og tjenester til kundene våre. Premiere Clip la grunnlaget, og etter fem år med verdifull tilbakemelding fra kundene kan vi nå presentere neste generasjon av videoredigering for mobil: Premiere Rush.

Last ned Premiere Pro hvis du vil redigere Premiere Clip-prosjektet på datamaskinen

Premiere Rush er et komplett redigeringsverktøy for alle typer enheter. Det fungerer på iOS, Mac, Windows og Android. Lag og del videoinnhold med profesjonelt preg på tvers av sosiale kanaler mens du er på farten. Det inneholder enkle verktøy for farge, lyd, bevegelig grafikk og mye annet. Prøv den gratis startplanen med tre eksporter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se:

Last ned Premiere Rush her:

iOS   Android   Datamaskiner

Adobe Spark: Vår gratis videoredigeringsapp

Hvis du er ute etter en lett, gratis videoredigeringsapp for å lage innhold på få minutter, bør du prøve Adobe Spark Video. Selv med liten eller ingen erfaring kan du lage korte videohistorier til bruk på nettet og iOS.

spark

Adobe Premiere Pro: Vår profesjonelle videoredigeringsapp for datamaskiner

Premiere Pro er en videoredigeringsapp av bransjestandard som brukes for å lage videoer og filmer av høy kvalitet. Bonus: Hvis du vil fortsette å jobbe med Clip-prosjektene på datamaskinen, kan du overføre dem til Premiere Pro og lage profesjonelt innhold med den kreative fleksibiliteten du ønsker.

EOL-pre-Pro

Vanlige spørsmål

Adobe har som mål å levere enestående programvare og tjenester til kundene våre. For fem år siden lanserte vi Premiere Clip som et videoredigeringsverktøy for mobilenheter. I løpet av disse fem årene har vi sett en eksplosjon av innhold på nettet og økt etterspørsel fra brukerne våre om å lage et mer robust verktøy for å dekke nye behov. Vi tok lærdom fra Premiere Clip og flyttet utviklingsfokuset til et komplett redigeringsverktøy, Premiere Rush, som fungerer på tvers av alle enheter (iOS, Mac, Windows og Android).

Fra 17. september 2019 blir Premiere Clip ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra Google Play Store og App Store.

Hvis du er en eksisterende Premiere Clip-bruker, kan du fortsette å bruke appen som før. Vi fortsetter å tilby teknisk støtte til alle aktive Premiere Clip-kunder frem til 17. mars 2020.

Hvis du ønsker å lage videoinnhold med profesjonelt preg mens du er på farten, anbefaler vi Premiere Rush, vårt nye komplette redigeringsverktøy som omfatter enkle verktøy for farge, lyd, bevegelig grafikk og mer. Bonus: Rush er tilgjengelig for iOS, Android, Mac og Windows. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hva er Adobe Premiere Rush?

Ja, frem til 17. mars 2020.

Premiere Clip kan brukes hvis du allerede har lastet den ned. Den offisielle støtten for appen avsluttes imidlertid 17. mars 2020. Du oppfordres til å laste ned og bruke Premiere Rush for å fortsette å opprette og dele videoinnhold mens du er på farten.