Problem

Mini Bridge, Kuler, Exchange missing fra Photoshop CC 2014.

Løsning

Mini Bridge og Kuler var basert på utdatert teknologi og har blitt fjernet fra Photoshop CC 2014.

Adobe Kuler er nå Adobe Color CC og er tilgjengelig i Apple App Store og på nettet.

Adobe Exchange har blitt byttet ut med Adobe-tillegg. Velg Hjelp > Bla igjennom tillegg i Photoshop for å få tilgang til dem.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet