Legg til enda flere funksjoner i Adobe Photoshop. Finn nyeste tilgjengelige plugin-moduler fra trejepartsutvikere.

Hvis du vil ha tips om installasjon av plugin-moduler fra tredjeparter eller for hvordan du feilsøker problemer med plugin-moduler i Photoshop, kan du se Feilsøke plugin-moduler i Photoshop.

Hvis du vil ha hjelp med nedlasting og installasjon av plugin-moduler fra tredjeparter, kan du se koblingene fra produsentene nedenfor:

Adobe-tillegg

Nettstedet for Adobe-tillegg har hundrevis av plugin-moduler og utvidelser fra Adobe og tredjepartsutviklere av Adobe-produkter. Nettsiden har plugin-moduler for Photoshop (både betalte og gratis) som kan hjelpe deg med å lage spesialeffekter på bilder, lage en mer effektiv arbeidsflyt og benytte mange andre praktiske verktøy.

For valgfrie plugin-moduler for Photoshop som er tilgjengelige fra Adobe, herunder TWAIN, MATLAB og ScriptingListener, kan du se følgende artikkel:

Alien Skin-programvare

Plugin-modul Beskrivelse
Exposure Med de kreative fokuseffektene til Bokeh og en rekke nye filmforhåndsinnstillinger og teksturer.
Snap Art Forvandler bildene dine til nydelige kunstverk som ser ut som de ble laget av et menneske, ikke en datamaskin.
Blow Up Behold krystallklare bilder etter forstørrelser.
Eye Candy Gjengi realistiske effekter som brann, krom, dyrepels, røyk, reptilhud og det nye lynet.

Alpha Plugin-moduler

Plugin-modul Beskrivelse
Engraver III
Engraver III plugin-modul lar deg gjøre om ethvert bilde til en imponerende klassisk gravering.
Digitalizer II Digitalizer II gjør ethvert bilde om til et sett av symboler, sifre eller meningsfull tekst.
RichText RichText plugin-modul legger til flerlinjet tekst og/eller avsnitt til Photoshop-komposisjoner og anvende effekter for virkning og interesse.
DigitalChaos DigitalChaos lar deg skape tilfeldige mønstre bestående av symboler og sifre.
IcePattern IcePattern lager vakre design av vinterismønstre på vindusglass.
LensPro III LensPro III lager realistiske bilder av ulike objektiver, krystaller og glassoverflater

Andromeda-programvare

Plugin-modul Beskrivelse
Cutline Cutline er en plugin-modul for å lage graverings- og treskjæringseffekter.
EtchTone Etchtone er en plugin-modul som simulerer utseendet til ståletsing som starter med et bilde eller illustrasjon i farger eller gråtoner.
LensDoc LensDoc er en plugin-modul for korrigering av objektivfordreininger, herunder tønner, perspektiv, nåleputeforvrengning og rotasjonsforvrengninger.
Perspective Perspective er en plugin-modul som gir deg muligheten til å endre gjeldende visning eller «perspektiv» for et bilde til et hvilket som helst punkt i tredimensjonalt rom ved hjelp av et brukervennlig grensesnitt.
ScatterLight ScatterLight er en plugin-modul som produserer et bredt omfang av realistiske mønster- og diffusjonsobjektiveffekter.
Screens Screens er en plugin-modul som konverterer bilder i gråtoner til en rekke forskjellige linjekunstskjermer fra 15 til 400 lpi. Med funksjoner som mezzotint-trykk, mezzogrammer med skarpe kontrasater, mezzoblandinger, ellipser, linjer, sirkler, eiker bølger og alle blandingskombinasjoner.
Shadow Shadow er en avansert plugin-modul for skyggelegging som bruker 3D-geometri til å kaste realistiske skygger.
StippleArt StippleArt er en plugin-modul som konverterer bilder i farger og gråtoner til formelle eller kunstneriske punkt- og prikkmønstre. Resultatet er en ren punkttegning i svart og hvitt eller en artistisk tolking med fargeprikker.

Auto FX-programvare

Plugin-modul Beskrivelse
Mystical Ultimate Bundle Gen2
Mystical Ultimate Bundle Gen2 er en serie med integrerte produkter som fungerer sammen for å overvinne utfordringer man treffer på i digital fotoforbedring i etterproduksjon
PhotoGraphic Edges Ultimate Bundle Gen2 PhotoGraphic Edges Ultimate Bundle Gen2 inkluderer over 10 000 ramme-, kant- og grenseeffekter.
DreamSuite Ultimate Bundle Gen2 DreamSuite Ultimate Bundle Gen2 er vårt beste produkt for grafiske kunstnere. Graphics Artist og Web Designer er samlet i ett kraftig verktøy og inneholder totalt 36 kraftige filtre som oppfyller den digitale fotografens behov.
AutoMagic Ultimate Bundle Gen2 AutoMagic Ultimate Bundle Gen2 er en fantastisk serie med 52 filter som gir alle fotografer, enten du er profesjonell, viderekommen eller nybegynner, noen av de mest omfattende artistiske effektene som finnes. Med denne plugin-modulen kan alle brukere skape en rekke digitale kunstverk i en av de mange artistiske genrene.

Avenza

Plugin-modul Beskrivelse
Geographic Imager
Verktøy for å importere, redigere, manipulere og eksportere georombilder som serie- og satellittbilder.

Corel

Plugin-modul Beskrivelse
ParticleShop Lag helt unike effekter med ParticleShop, en kraftig penselplugin-modul for Photoshop fra Painter.

Digimarc

Plugin-modul Beskrivelse
Digimarc Guardian
Digimarc Guardian for bilder innebygger umerkelige, vevarende Guardian-ID-er i digitale bilderessurser for å kommunisere eierskap og annen informasjon der bildene vises på Internett.

Digital Anarchy

Plugin-modul Beskrivelse
Backdrop Designer
Lag digitale bakgrunner for fotografering og andre designmedier.
Beauty Box Photo
Du kan raskt og enkelt fjerne hudurenheter og rynker, jevne ut hudfarge og redusere glans.
Primatte Chromakey
Rask automatisk masking for grønnskjermfotografering.
Texture Anarchy
Texture Anarchy er et sett med filtre for å lage teksturer og kanter
ToonIt!
En enkel måte å gi dine bilder det populære tegneserieutseendet.

Digital Film Tools

Plugin-modul Beskrivelse
DFT DFT (aka Digital Film Tools) er den digitale verktøykassen som er beregnet til å simulere optiske kamerafiltre, spesialiserte linser, filmlagre og korn, linseflukter, optiske laboratorieprosesser, fargekorrigering, tastatur og sammensetning, samt naturlig lys og fotografiske effekter.
EZ maske
EZ Mask er et interaktivt verktøy for bildemasking som er enkelt å bruke og i stand til å hente frem nesten ethvert objekt i et bilde – selv med ørsmå detaljer, røyk og gjenspeilinger.
Film Stocks Film Stocks er et unikt filter som simulerer 288 forskjellige fotografiske råfilmer i farge og svart-hvitt, råfilmer til spillefilm og historiske fotografiske prosesser.
Light Det kan legges til lys til en scene som tidligere ikke hadde noe, akkurat som om du la til lys under opptaket.
PhotoCopy PhotoCopy skaper en fotografisk reproduksjon av et trykt eller grafisk arbeid laget med en prosess hvor et nytt bilde dannes ved hjelp av patentbeskyttet analyse, farge, tekstur og lys.
Power Matte Power Matte er et interaktivt verktøy for bildematting som er enkelt å bruke og i stand til å hente frem nesten ethvert objekt i et bilde – selv med ørsmå detaljer, røyk og gjenspeilinger.
Power Stroke Power Stroke introduserer et enkelt interaktivt strøkbasert grensesnitt som raskt og intuitivt kan utføre målrettede justeringer.
Rays Lag slående og realistiske lysstråleeffekter – raskt og enkelt
reFine reFine utfører selektiv skarpgjøring, detaljforbedring, kantutjevning, tegne- og blyanteffekter.
zMatte zMatte skaper matte overflater på en rask og enkel måte med minimale parametre, selv om du har ørsmå detaljer, røyk og gjenspeilinger.
Tiffen DFX Simulerer 2000 + populære Tiffen-flassfiltre, spesialiserte objektiver, optiske labprosesser, filmkornethet, fargekorreksjon pluss naturlig lys og fotografiske effekter.

DXO

Plugin-modul Beskrivelse
Analog Efex Pro Gjør deg kjent med utseendet og følelsen av klassiske kameraer, filmer og objektiver.
Color Efex Pro Et omfattende sett med filtre for fargekorrigering, retusjering og kreative effekter.
Silver Efex Pro Mestre kunsten med svart-hvitt-fotografering med mørkerominspirerte kontroller.
Viveza Juster fargen og tonaliteten til bildene dine uten kompliserte masker og valg.
HDR Efex Pro Utforsk det fullstendige potensialet til HDR-fotografering – fra naturlig til artistisk.
Sharpener Pro Få frem skjulte detaljer med de profesjonelles valg for å fremheve bilders skarphet.
Dfine Forbedre bildene dine med støyreduksjon som er tilpasset ditt kamera.

Extensis

Plugin-modul Beskrivelse
Suitcase Fusion
Organiser hele fontsamlingen din til en enkel, søkbar plassering med en profesjonell fontadministrator.

Flaming Pear-programvare

Plugin-modul Beskrivelse
Flood 2
Lag realistiske vanngjenspeilinger med kontroll over bølger, krusninger og perspektiv. Nå med forbedret 3D-realisme.
Flexify 2 Bøy sfæriske panoramaer til svimlende nye former.
Melancholytron Gjør bilder stemningsfulle, nostalgiske og litt triste.
India Ink Konverter fargebilder til uvanlige halvtoner i svart-hvitt. Eller bruk fargemodusene til å produsere rare etsede effekter.
SuperBladePro Den beste tilgjengelige overflate- og teksturgeneratoren.
LunarCell Øyeblikkelige planeter.
Mr Contrast Legg til dramatiske kontraster til bilder og fremhev detaljer drastisk.
SolarCell Lag soler i fantasistil.
Hue and Cry Skap abstrakte fargeregioner.
Glitterato Stjerner og stjernetåker med masse realisme og lite styr.
Gratis plugin-moduler Ornament, ChromaSolarize, Tachyon, Ghost, Solidify, Vitriol, RGB/HSL, Circle to Square, Make Cube Tile ...

fnord

Plugin-modul Beskrivelse
ProEXR Få tilgang til alle funksjonene til OpenEXR i Adobe Photoshop, After Effects og Premiere Pro med ProEXR.
SuperPNG SuperPNG er en gratis åpen kilde plugin-modul for Adobe Photoshop for bruk av PNG-filer («ping»). Den har mer omfattende støtte for formatet enn Photoshops inkluderte plugin-modul, og gir deg kontroll over alfakanalhåndtering.
j2k j2k er et gratis sett med plugin-moduler for Photoshop og After Effects for lesing og skriving av filformatet JPEG 2000, JPEGs etterfølger.

Google Nik Collection

MERK: DXO har kjøpt Nik-samlingen og har gitt ut nye versjoner.

MERK: Google gir ikke lenger nedlastingskoblinger for sine versjoner av Nik-samlingen. Google verken støtter eller oppdaterer plugin-moduler for Nik for gjeldende versjoner av Photoshop på gjeldende operativsystemer og maskinvare.

Kunder kan oppleve inkompatibilitet (inkludert frysing og krasj) med plugin-moduler fra Nik. Vi anbefaler å avinstallere problematiske plugin-moduler.

Se: Kompatibilitet for plugin-modul fra Google Nik – kjente problemer

Plugin-modul Beskrivelse
Analog Efex Pro Gjør deg kjent med utseendet og følelsen av klassiske kameraer, filmer og objektiver.
Color Efex Pro Et omfattende sett med filtre for fargekorrigering, retusjering og kreative effekter.
Silver Efex Pro Mestre kunsten med svart-hvitt-fotografering med mørkeromsinspirerte kontroller.
Viveza Justér fargen og tonaliteten til bildene dine uten kompliserte masker og valg.
HDR Efex Pro Utforsk det fullstendige potensialet til HDR-fotografering – fra naturlig til artistisk.
Sharpener Pro Få frem skjulte detaljer med de profesjonelles valg for å fremheve bilders skarphet.
Dfine Forbedre bildene dine med støyreduksjon som er tilpasset ditt kamera.

HDRsoft

Plugin-modul Beskrivelse
Photomatix Pro Lag HDR-bilder og juster dem slik at du får utseendet du ønsker, fra realistisk til kreativt, med ettklikksinnstillinger og et stort utvalg innstillinger.

Imagenomic

Plugin-modul Beskrivelse
Portraiture
Plugin-modul med automatisk hudutjevning, helbredelse og forbedrende effekt.
Noiseware
Prisbelønt plugin-modul og uavhengig program for støyreduksjon i bilder.
Realgrain Plugin-modul med uetterlignelige tonings-, film- og korneffekter.

Monotype

Plugin-modul Beskrivelse
FontExplorer X FontExplorer X er den raske og enkle måten for å finne og organisere alle fontene dine.

Mister Retro

Plugin-modul Beskrivelse
Light Leaker
Nå kan du legge til autentiske lyslekkasjer til ethvert bilde med Light Leaker.
Spot Wash Halftone Lag halvtoneteksturert værbestandige, overflate- og taktile effekter av profesjonell kvalitet med Spot Wash Halftone.
Spot Wash Dirt Lag værbestandige, overflate- og taktile effekter av profesjonell kvalitet med Spot Wash Dirt.
Permanent Press Lag klassisk forskyvning, boktrykk og analoge utskriftseffekter av høy kvalitet på silkeskjerm på ethvert bilde med Permanent Press.
Retrographer Lag praktfulle og autentiske klassiske bildeeffekter med Retrographer.
Machine Wash Deluxe Lag bildetekstur-, aldrings- og værbestandighetseffekter av profesjonell kvalitet med vår Machine Wash Deluxe.

Neat Image

Plugin-modul Beskrivelse
Neat Image Pro Neat Image-programvare er laget for å redusere støyen på dine digitale bilder. Den kan også minimere filmkorn, JPEG-komprimeringsartefakter og andre svakheter.

OnOne

Plugin-modul Beskrivelse
ON1 Photo 10
Hele vår samling med apper er inkludert i ON1 Photo 10. Bla gjennom, effekter, gi ny størrelse, portrett, forbedre og lag
ON1 Effects 10
Effects 10 inkluderer hundrevis av filtre, forhåndsinnstillinger, grenser og teksturer som kan hjelpe deg med å skape din egen stil.
ON1 Resize 10 Få fotoforbedringer av beste kvalitet med Genuine Fractals®-teknologi – patentert, fraktalbaserte interpolasjonsalgoritmer – som raskt forstørrer bilder uten at du mister skarphet og detaljer.

Portrait Pro

Plugin-modul Beskrivelse
Portrait Pro Plugin-modul for Photoshop som gjør portretter fantastiske.

Pro Digital-programvare

Merk:

Støtter installasjon og lasting av plugin-modulen fra den delte Creative Cloud-plasseringen for alle installerte versjoner av Photoshop CC uten å måtte installere plugin-modulen på nytt.

Plugin-modul Beskrivelse
StarFilter Pro 4
StarFilter Pro 4 for å legge nydelige stjernefiltereffekter til bildene dine digitalt, slik at du slipper å bruke dyrt glass.
StarSpikes Pro 4 Du kan bruke StarSpikes Pro 4 til å legge glitrende stjerneeffekter til bildene dine digitalt under avsluttende bildebehandling.

Topaz Labs

Plugin-modul Beskrivelse
Adjust Se bildene dine bli levende med dramatisk kontrast, utrolige detaljer og levende farger.
B&W Effects Forvandle fargebildene dine til utsøkte monokrome bilder som vil bevege publikum.
Clarity Clarity bruker intelligent kontrasteringsteknologi for å gi bildene dine mer kraft, helt naturlig.
Clean Med Clean kan du kontrollere hvordan du vil at overflateteksturen på bildene dine skal se ut.
DeJPEG Fjern JPEG-komprimeringsartefakter og myggstøy. Gjenopprett bildeinformasjon fra skadde JPEG-filer.
DeNoise DeNoise fjerner distraherende bildestøy mens bildenes detaljer bevares, slik at du kan ta bilder under alle forhold.
Detail Krystallklar skarphet fra virkelige bildedetaljer.
Glow Topaz Glow skaper levende og nydelige bilder med energiske gnister av neonlys.
Impression Gjør bilder om til malerier som en ekte kunstner: ved på intelligent å vis å påføre ekte penselstrøk på lerret.
Infocus Få fantastisk bildeklarhet og redd tåkete bilder med bildedekonvolveringsteknologi.
Lens Effects Virtuell kameraveske med realistiske effekter utviklet fra ekte objektiver og filtre.
photoFXlab Velg en av våre Topaz-effekter fra et søkbart bibliotek.
Remask Lag presise utvalg uten problemer.
Restyle Bruk nydelige ettklikkseffekter for å fylle bildene dine med følelse, og gjør dine vanlige bilder uvanlige.
Simplify Forvandle dine bilder til kunstverk.
Star Effects Lag nydelige stjerne- og lyssettingseffekter
Texture Effects Oppnå raskt et mangfold av teksturerte, tonete og lyssettingseffekter.

Totally Rad

Plugin-modul Beskrivelse
RadLab 30 splitter nye effekter pluss 50 klassiske favoritter samles i RadLab for å gi deg uendelige kreative muligheter.
Dirty Pictures Dirty Pictures har 21 spesialdesignede bildelag som legger til dimensjon, struktur og dybde til bildene dine.
Dirty Pictures har 21 spesialdesignede bildelag som legger til dimensjon, struktur og dybde til bildene dine.
Dirty Pictures har 21 spesialdesignede bildelag som legger til dimensjon, struktur og dybde til bildene dine.