Kopiere tekst og bilder fra PDF-filer

Du kan enkelt kopiere innhold i Acrobat Reader DC hvis ikke PDF-forfatteren har brukt sikkerhetsinnstillinger som ikke tillater kopiering.

Bekrefte at kopiering av innhold er tillatt

1. Høyreklikk dokumentet i nettleseren, og velg Dokumentegenskaper.

2. Klikk kategorien Sikkerhet, og gjennomgå Sammendrag av dokumentbegrensninger.

Kopiere bestemt innhold fra en PDF-fil

1. Høyreklikk dokumentet, og velg Velg verktøy fra hurtigmenyen.

2. Dra for å velge tekst, eller klikk for å merke et bilde.

3. Høyreklikk det merkede elementet, og velg Kopier.

Kopiere en hel PDF-fil (bare Windows Reader DC-program, ikke nettleser)

1. Velg Rediger > Kopierer til utklippstavlen.

Kopiere et område av en PDF-fil (bare Reader DC-program, ikke nettleser)

Øyeblikksbildeverktøyet kopierer et område som et bilde du kan lime inn i andre programmer.

Velg Rediger > Lim inn i et annet program for å lime inn det kopierte bildet.

1. Velg Rediger > Ta øyeblikksbilde.

2. Dra et rektangel rundt området du vil kopiere, og slipp deretter museknappen.

3. Trykk Esc-tasten for å avslutte øyeblikksbildemodus.