Feilsøking og hjelp

Last ned, installer, oppdater

Hvordan laster jeg ned og installerer Reader?

Du kan laste ned Reader fra adobe.com. Få trinnvise instruksjoner for hvordan man installerer Reader på Windows eller Mac OS.

Hvorfor lar ikke Reader seg installere?

Installering av Reader er en prosess som består av to trinn. Løs problemer med nedlasting, installering og oppdateringer for Reader.

Kan jeg laste ned en eldre versjon av Reader?

Ja. Du kan laste ned eldre versjoner av Reader fra adobe.com. Men for å benytte deg av de nyeste sikkerhetsoppdateringene, installer den nyeste utgivelsen.

Hvorfor blir jeg stadig bedt om å oppdatere Reader?

Adobe oppdaterer Reader regelmessig for å beskytte systemet ditt mot ondsinnede angrep gjennom PDF-filer. Hvis du mottar flere oppdateringsmeldinger, må du passe på at den nyeste oppdateringen installeres fullstendig. Dobbeltklikk på Reader-installasjonsprogrammet som du lastet ned for å fullføre installasjonen. For informasjon om å bytte til automatiske oppdateringer, se Automatiske oppdateringer | Acrobat, Reader.

Jeg fikk en oppdateringsfeil. Hva gjør jeg?

Avinstallering og så reinstallering løser ofte oppdateringsproblem. For hjelp, se en av disse feilsøkingsartiklene for Windows eller Mac OS.

Vanlige problemer

Hvorfor skrives ikke PDF-filen ut?

Følg trinnene i denne artikkelen for å feilsøke PDF-utskriftsproblemer.

Hvorfor vil ikke PDF-filen åpnes?

Mange faktorer kan forhindre åpning av en PDF-fil i Reader. Få kjernen av problemet i denne artikkelen, Kan ikke åpne PDF-filer.

Hvorfor vil ikke en PDF-fil på nettet åpnes eller vises riktig.

Mange nettlesere, som Chrome, Firefox og Safari, bruker nå sitt eget PDF-visningsprogram istedenfor Adobe PDF-pluginmodulen. For best resultater, konfigurer nettleseren til å bruke Adobe PDF-pluginen til å åpne PDF-filer. For å løse de vanligste problemene med PDF-visning følg trinnene iFeilsøk visning av PDF-filer på netter.

Hvorfor åpner ikke PDF-filer i Reader i Windows 10?

Windows 10 bruker Microsoft Edge til å åpne PDF-er. Finn ut hvordan du gjør Acrobat eller Reader til standardeier av PDF-filer isteden.

Kan jeg redigere en PDF-fil?

Oppgrader til Acrobat DC for å redigere PDF-filer. For mer informasjon, se Rediger PDF-filer.

Fellesskap

Bli med i samtalen.