Du trenger et betalt abonnement på Adobe PDF Pack-tjenesten for å opprette eller eksportere PDF-filer fra Acrobat Reader.

Adobe PDF Pack er en pakke som følger med Adobe Document Cloud-tjenester. Med den kan du enkelt opprette, kombinere, signere og sende PDF-filer. Du kan også konvertere PDF-filer til redigerbare Word- eller Excel-filer.

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe PDF Pack. Du må ha Acrobat for å redigere PDF-filer. Se Acrobat-produktsiden.

Du kan kjøpe et abonnement på Adobe PDF Pack gjennom Adobe Store.

Gjør ett av følgende for å administrere kontoen din:

1. Øverst til høyre i Reader DC-vinduet klikker du på Logg på
  2. Skriv inn Adobe ID-en og passordet i dialogboksen, og klikk deretter på Logg på.
  3. Når du er pålogget, ser du navnet ditt øverst til høyre. Klikk på navnet dit og velg Min konto.
  4. Min konto-vinduet åpnes i et nytt nettleservindu. Du kan bli bedt om å logge på igjen. Logg på igjen med Adobe ID-en og passordet ditt. Kontosiden vises. Du kan se produktene og abonnementene dine under Abonnementer og produkter-delen på siden.

Merk: Alternativt kan du logge på Adobe Document Cloud med Adobe ID og passord. Klikk på Konto > Min informasjon i området øverst til høyre i programvinduet for Adobe PDF Pack.

Filtyper du kan konvertere til PDF-filer

Konverter alle filtypene nedenfor til PDF-filer:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Tekst (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Bilde (BMP, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- og StarOffice-filer for presentasjon, regneark, grafikk og dokument (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Merk:

Obs! Du kan ikke kombinere PDF-filer som er sikret, passordbeskyttet, inneholder 3D-elementer eller er en del av en PDF-portefølje.

Fremgangsmåte for å opprette en PDF-fil fra Acrobat Reader

1. Øverst til høyre i Reader DC-vinduet klikker du på Logg på.  (Hvis du allerede er logget på, hopper du til trinn 3.)

2. I dialogboksen Logg pålogger du på med Adobe ID og passord.

3. I panelet til høyre klikker du på Opprett PDF, eller du kan gå til Verktøy > Opprett PDF.

Opprett PDF fra panelet til høyre
    Opprett PDF fra panelet til høyre

Opprett PDF fra Verktøy
    Opprett PDF fra Verktøy

4. Klikk Velg fil som du vil konvertere til PDF for å gå til og velge en ny fil.

5. Klikk på Konverter, eller klikk på Konverter til PDF.

Filen konverteres til PDF og lagres i Adobe PDF Pack-kontoen. Klikk på Åpne for å vise filen, eller klikk på Vis konverterte filer for å se en liste over filer som nylig er konvertert.

Hvis du vil vite mer om alt du kan gjøre med Adobe PDF Pack, kan du se Slik bruker du Adobe PDF Pack.