Innledning

Adobe Export PDF lar deg gjenbruke verdifullt innhold som er lagret i PDF-filer. I stedet for å skrive inn informasjonen på nytt, kan du bruke Adobe Export PDF til å konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- og RTF-dokumenter (rikt tekstformat).

Eksportere PDF-filer

Merk:

Sørg for at du har et betalt abonnement på Adobe Export PDF-tjenesten for å konvertere PDF-filer til Microsoft Word-, Excel- eller RTF-dokumenter.

1. Klikk Logg på øverst til høyre i Reader DC-vinduer.

2. Logg på med Adobe ID og passord i dialogboksen Logg på.

3. Klikk Eksporter PDF i ruten til høyre.

Klikk på Eksporter PDF
    Eksportere PDF-filer til Word-, Excel- eller RTF-format
  4. Gjeldende åpne fil velges for konvertering som standard. Klikk Velg PDF-fil for å finne og velge en ny fil.

5. Velg konverteringsformatet du vil bruke i rullegardinlisten Konverter til.

Merk:

Hvis du eksporterer et skannet dokument eller bilde, må du passe på at riktig dokumentspråk er angitt i henhold til språket som brukes i dokumentet. Hvis du vil endre språk, klikker du Endre og velger riktig språk fra listen.

6. Klikk Konverter.

Filen eksporteres til det valgte filformatet og blir lagret i Acrobat.com-kontoen.

7. Klikk Lagre som for å lagre det konverterte dokumentet til det lokale systemet.

Klikk på Lagre som
    Lagre det konverterte dokumentet på det lokale systemet