Hvorfor oppgradere til Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC er kraftigere enn annen PDF-programvare, og er den gratis, anerkjente standarden for visning, utskrift og kommentering av PDF-filer. Det er nå koblet til Adobe Document Cloud, slik at det er enklere enn noen gang å arbeide med PDF-filer på datamaskiner og mobile enheter på en enklere måte.

Oppgradering til Acrobat Reader DC er gratis. Se Hva er nytt i Acrobat Reader DC.

Hvordan velger jeg bort oppgradering til Acrobat Reader DC?

Når du ser et spørsmål om å oppgradere Adobe Reader X eller -XI til Reader DC, kan du følge ledeteksten for å avgjøre om du vil oppgradere til Reader DC eller velge bort oppgraderingen.

Fremgangsmåte for å velge bort oppgradering for Reader XI

1. Når du åpner et dokument i Adobe Reader XI, vises et spørsmål i appen nedenfor verktøylinjen, som vist i skjermbildet nedenfor. Velg Velg bort fra rullegardinmenyen Oppgrader.

Varsel i app for oppgradering eller bortvelging

Hvis du ser varslet nedenfor for oppgradering av Reader XI til Reader DC, klikker du hvor som helst i varslet.

Varsling for oppgradering av Reader til Reader DC
  2. Dialogboksen for oppdateringsprogrammet for Adobe Reader vises.

Velg ønsket alternativ fra rullegardinmenyen:

• Oppgrader: Oppgrader Reader til den nyeste Reader DC.
    • Påminn meg senere: Viser varslet etter sju dager.
    • Velg bort: ikke oppgrader, og stopp visning av varslet om å oppgradere til Reader DC.
  3. Klikk OK.

Fremgangsmåte for å velge bort oppgradering for Reader X

1. Du vil se ett av varslene nedenfor for oppgradering av Reader X til Reader DC.

2. Klikk hvor som helst i varslet. Dialogboksen for oppdateringsprogrammet for Adobe Reader vises.

Velg ønsket alternativ fra rullegardinmenyen:

• Oppgrader: Oppgrader Reader til den nyeste Reader DC.
    • Påminn meg senere: Viser varslet etter sju dager.
    • Velg bort: ikke oppgrader, og stopp visning av varslet om å oppgradere til Reader DC.
  3. Klikk OK.