icon-adobe-reader-114x110

Adobe Acrobat Reader DC-programmet er den gratis, anerkjente standarden for visning, utskrift, signering og kommentering av PDF-filer. Det er det eneste PDF-visningsprogrammet som kan åpne og samhandle med alle typer PDF-filer, herunder skjemaer og multimedia.

Last ned nye Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Utvidet sikkerhet og feilrettinger

Få vanlige feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer for å sikre systemet mot skadelige angrep gjennom PDF-filer. Finn ut mer >

A12_AllUIMultiTabs_83

Alt Nytt grensesnitt med grensesnitt med visning med flere kategorier

Rasker og mer brukervennlig grensesnitt med visning med flere kategorier lar deg arbeide enkelt og effektivt med dokumentene dine. Finn ut mer >

A12_FillSign_83

Fyll ut og signer

Fyll ut og signer på en enkel måte, og send skjemaer elektronisk fra hvilken som helst enhet. Finn ut mer >

A12_ToolCenter_83

Verktøysenter

Gjør mer med PDF-filer – eksporter PDF-filer til MS Office-formater, rediger PDF-filer og mer. Finn ut mer >

A12_3rdPartyConnectors_83

Tilkoblinger for lagring på nettet

Få tilgang til Dropbox-, OneDrive- og SharePoint-filene dine direkte i Reader. Finn ut mer >

Mobile_app

Acrobat Reader DC-app for mobile enheter

Arbeid med PDF-filer fra hvor som helst med den nye, gratis Acrobat Reader DC-appen for mobile enheter for Android eller iOSFinn ut mer >