icon-adobe-reader-114x110

Adobe Acrobat Reader DC-programmet er den gratis, anerkjente standarden for visning, utskrift, signering og kommentering av PDF-filer. Det er det eneste PDF-visningsprogrammet som kan åpne og samhandle med alle typer PDF-filer, herunder skjemaer og multimedia.

Last ned nye Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Forbedret sikkerhet og feilrettinger
Få jevnlige feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer for å sikre systemet mot skadelige angrep gjennom PDF-filer. Finn ut mer >

A12_AllUIMultiTabs_83

Alt Nytt grensesnitt med grensesnitt med visning med flere kategorier
Rasker og mer brukervennlig grensesnitt med visning med flere kategorier lar deg arbeide enkelt og effektivt med dokumentene dine. Finn ut mer >

A12_FillSign_83

Fyll ut og signer
Fyll ut og signer på en enkel måte, og send skjemaer elektronisk fra hvilken som helst enhet.
Finn ut mer >

A12_ToolCenter_83

Verktøysenter
Gjør mer med PDF-filer – eksporter PDF-filer til MS Office-formater, rediger PDF-filer og mer.
Finn ut mer >

A12_3rdPartyConnectors_83

Lagring på nettet
Få tilgang til Dropbox-, OneDrive-, Box- og SharePoint-filene dine direkte i Reader. Finn ut mer >

Mobile_app

Acrobat Reader-mobilapp
Arbeid med PDF-filer fra hvor som helst med den nye, gratis Acrobat Reader-mobilappen for Android eller iOSFinn ut mer >