Påloggingsfeil: E-postadressen og passordet stemmer ikke overens. Please try again.

Authentification-feil – E-postadressen og passordet stemmer ikke overens.

Det er to potensielle grunner til at noen vil motta en feilmelding som sier «E-postadressen og passordet stemmer ikke overens. Please try again." når du logger på Adobe Sign-nettstedet:

• E-postadressen er feil. Dette skjer oftest når noen har endret e-posten sin
  • Passordet er feil eller utløpt. Dette kan skje fordi:
    • Du skriver inn feil passord. Dette skjer oftest etter en nylig passordendring
    • Passordet har utløpt på grunn av aldring utover maksimal alder for et passord (som angitt av kontonivåadministrator for kontoen)
    • Passordet utløp fordi det ble bedt om hvilepassord, men aldri fullført
    • Passordet utløp på grunn av for mange påfølgende feil med å godkjenne kontoen
    • Passordet utløp fordi brukeren ble deaktivert av en administrator
Feilmeldingen ang. authentification