Hvordan utløses Datatilordning på allerede sendte avtaler i Salesforce? | Adobe Sign

Objektiv

Hvordan utløses Datatilordning på eksisterende avtaler?

Fremgangsmåte

For å utløse Datatilordning på eksisterende avtaler:

1. Logg inn på Salesforce-konto.

2. Gå til Avtaler.

3. Klikk på Opprett ny visning.

4. Når den nye visningen åpnes, gi et intuitivt navn i trinn 1.

5. Juster eventuelle filtre etter behov i trinn 2.

6. I trinn 3, flytter feltene nedenfor til Utvalgte felt-seksjonen:

• Avtalenavn
    • Datatilordning
    • Datatilordningsfeil
    • Datatilordningsresultat
    • Utløs Datatilordning

7. Klikk på Lagre.

Den nye visningen presenteres med de valgte feltene:

8. Kontroller alle avtalene du vil oppdatere med Datatilordning.

9. Klikk i feltet Datatilordning for en av de valgte avtalene.

10. Velg Datatilordning som skal brukes ved at man klikker på alternativet Oppslag Datatilordning.

11. Velg alternativet Alle valgte poster .

12. Klikk på Lagre.

Den egendefinerte visningen viser nå den valgte Datatilordning:

13. Mens alle avtalene er valgt, klikker du på knappen Oppdater avtale.

14. Vinduet oppdateres for å vise en visning med bare avtalene som ble valgt.

Klikk på knappen Send inn for å foreta endringene.

15. Hvis du blir bedt om å bekrefte oppdateringen, klikker du på OK.

Når oppdateringen er sendt, presenteres en bekreftelsesmelding med jobb-IDen: