Objektiv

Hvordan utløses Datatilordning på eksisterende avtaler?

Fremgangsmåte

For å utløse Datatilordning på eksisterende avtaler:

1. Logg inn på Salesforce-konto.

2. Gå til Avtaler.

3. Klikk på Opprett ny visning.

click_new_view
  4. Når den nye visningen åpnes, gi et intuitivt navn i trinn 1.

5. Juster eventuelle filtre etter behov i trinn 2.

name_the_view
  6. I trinn 3, flytter feltene nedenfor til Utvalgte felt-seksjonen:

• Avtalenavn
    • Datatilordning
    • Datatilordningsfeil
    • Datatilordningsresultat
    • Utløs Datatilordning
    select_fields
  7. Klikk på Lagre.

Den nye visningen presenteres med de valgte feltene:

new_view
  8. Kontroller alle avtalene du vil oppdatere med Datatilordning.

9. Klikk i feltet Datatilordning for en av de valgte avtalene.

click_into_the_datamappingfield
  10. Velg Datatilordning som skal brukes ved at man klikker på alternativet Oppslag Datatilordning.

11. Velg alternativet Alle valgte poster .

select_the_data_map
  12. Klikk på Lagre.

Den egendefinerte visningen viser nå den valgte Datatilordning:

saved_data_mappings
  13. Mens alle avtalene er valgt, klikker du på knappen Oppdater avtale.

update_agreements
  14. Vinduet oppdateres for å vise en visning med bare avtalene som ble valgt.

Klikk på knappen Send inn for å foreta endringene.

submit_updates
  15. Hvis du blir bedt om å bekrefte oppdateringen, klikker du på OK.

verify_the_update

Når oppdateringen er sendt, presenteres en bekreftelsesmelding med jobb-IDen:

submitted_for_processing